среда, 21. април 2021.

 

ГЕНОЦИДАШИ ВЕЋ ВЛАДАЈУ
ПОЛОВИНОМ БиХ А ДЕЛЕГАТ
БАКИРАША САМО САОПШТАВА
ДА НИ САДА НЕ ЗНАЈУ ГДЈЕ СУ,
КАО ШТО НИСУ ЗНАЛИ НИ КАДА
СУ ЖРТВОВАЛИ МИР

 
Изјава Бакира Изетбеговића да ће стати пред Народ, кобива повести их у Рат, јер неће дозволити да Геноцидаши владају неким дијелом БиХ, инфантилно је суманута и наивна демонстрација некога ко је умислио да је Политичар.
Ну. У Босни и Херцеговини, Земљи Стољетног Истребљења Срба, ова изјава говори о стварности која је крвава, црна и суморна.
Говори о томе да се Срби требају спремати као да ће се сутра отворити три Јасеновца.
Фашистичка изјава Изетбеговића о Српском Народу, има да значи само једно.
Циљ је остао непромијењен. Србе треба елимимнисати из Босне и Херцеговине. На било који начин. Од којих је већина већ испробана.
Јер. Срби, Геноцидаши, већ владају половином БиХ. Срби су оформили Државу и са њом прошли Рат. Са Државом изашли из Рата. Велике Силе су ту Државу признале, нерадо, дабоме. Највише што су могли учинити јесте да су је приморале да се састави са импровизованом Државом Федерација БиХ, како би се ријешило неколико овдашњих геостратешких питања и сачекало неко боље вријеме за рјешење ове Крваве Рубикове Коцке.
Сарајевски муслимани, њихово вођство, схватило је Рат као прилику да добију Исламску Државу.
То се, за то вријеме, некако могло и правдати. Сви су хтјели своје националне Државе. Муслимани су хтјели и вјеру и нацију и државу, истовремено и на једном мјесту, без других.
Наивно су повјеровали да могу елиминисати Србе као што је то учинила Хрватска. И да ће им у томе сви помоћи а да они не морају много да се зноје.
Али. Данас, тридесет година након тога, поново мислити и радити исто, у потпуно другој констелацији на бившем Сфрјишту, у Европи и у Свијету, могу само потпуни дилетанти, аматери и аналфабете.
То да Изетбеговић сматра Србе Геноцидашима, то није нешто ново ни изненађујуће.
Изненађујуће је да наставља катастрофалну безперспективну политику према муслиманима у БиХ.
Он њих поново изолује, поново их оставља без икакве територијалне могућности. Јер, цијела БиХ није муслиманска могућност.
Он муслимане у Републици Српској, доводи у егзистенцијални проблем. Чак и кад им нико ништа не каже, људи ће се осјећати несигурно.
Он, на овај начин, дефинитивно искључује било какву могућност опстанка БиХ.
Зашто би Срби и Хрвати, са својом Земљом, били саставни дио БиХ, ако неко фашистички поручује да не могу владати над њом.
Срби поготову немају разлога да се баве Босном и Херцеговином, осим да се договоримо око тога да на Граници нема контроле аутомобила, али да се Регистрације раздвоје.
Јер, Срби су били приморани да своје чисте српске земље оставе изван Републике Српске.
Срби су превише уложили у накарадну БиХ, да би остајали са неким ко им одриче права да постоје.
Јер. Ако ти одриче право да будеш домаћин у својој кући, одриче ти и право на Живот.

Нема коментара: