четвртак, 15. април 2021.

 

СЛОВЕНАЧКИ ПАПИР
ЈЕ ЛАНСИРАН ДА НАМ
СКРЕНЕ ПАЖЊУ СА ВАКЦИНАЦИЈЕ
И ЗАСЈЕНИ РЕГИОНАЛНОГ ГАНДИЈА,
НАШЕГ ВУЧИЋА

 
Ну. Гдје има Зајебанције, има и Сношаја.
Словеначки Папир, коликогд био преурањен и неозбиљан, треба озбиљно узети у обзир.
Прво треба погледати оно што се никад неће промијенити.
◘ Дејтонске Границе у БиХ. То су границе Републике Српске, једне Државе и Федерације БиХ, друге Државе. А унутар ФБиХ, границе Кантона, односно Жупанија.
Оне су посљедица Уговора Великих Сила.
И не могу се мијењати без Трећег Свјетског Рата. А и тада то не можемо  ми сами да радимо.
Авнојевске Границе у ФНРЈ, биле су посљедица само Инглеског Аранжмана, па су послужиле за Распад СФРЈ. И данас су непромјењиве.
Дакле. Никакви Тироли, дистрикти, остаци, аутономије, не долазе у обзир.
◘ Муслимани у БиХ могу рачунати само на Сарајевски Кантон. У сваком преслагивању, остају без Тузле, Бихаћа и Мостара. Стога је најреалније да се БиХ мирно разиђе на Државу Српску, Државу Херцег Босну и Остало.
И да заједнички буде само цестовни саобраћај.
◘ Распад СФРЈ ће се завршити у БиХ. Прије тога треба ријешити Косово.
◘ Нико неће пристати да се Република Српска припоји Србији како би Србија имала „надокнаду“ за Косово. Срби и Србија су били главни циљ Распада СФРЈ. И сада су циљ.
◘ Велике Силе ће пристати да Република Српска буде самостална Држава у лабавој конфедерацији БиХ, само сваког првог уторка у мјесецу, а да Херцег Босна добије Аутономију, практично Трећи, Државни Ентитет, него да се Република Српска на било који начин припоји Србији.
◘ Република Српска нема шта да тражи са Србијом. Док је Србија оваква, док је Вучићева Србија, док је неспособна да роди Српског Националног Вођу Србије, не треба се озбиљно бавити тим питањем.
То није слабост само Вучића. То је слабост живља Србије. Они ни на себе не гледају као на Српство. А, камоли на Републику Српску.
*
Каква је сврха Словеначког Папира.
◘ Да се Распад убаци у Орбиту. ЕУ и НАТО знају, и без нас, да од ове Територије нема ништа и да је највећа добит да не припадне Русији. ЕУ није показала ни један интересчић за БиХ. НАТО само формално. Јер, док има онакву шапу над Србијом, којићемукурац БиХ.
◘ Озбиљност. Зато Словенија игра улогу Ифимеса. Јер, ако то лансира неки НВО, то је безвриједно.
Овако, аранжам је изведен уз учешће Словеније и Хрватске а на прећутни позив Брисела.
◘ Слабљење Сарајева. То је већ трећи или четврти корак у низу таквих, који показују пуцање по ушима, игносирање и понижавање Сарајева.
◘ Таблоидиотизација Балкана. Засипање Идејама и Маглама.
*
Ко има користи од Словеначког Папира.
◘ Вучић. Зато се онако прави будала, данас у Београду. То ће му користити као лажна компензација за Косово. А иду и Избори. Зато он стално показује површинску бригу за Српску. Даје 20.000 вакцина које нико неће.
Овај Папир ће му користити да још више подшапи Републику Српску и лансира своју Српску Листу овдје. Ако могне и већ сљедеће године.
◘ Хрвати у БиХ. И нешто Хрватска, у Бриселу.
*
Ко ће штетовати.
◘ Сарајево. Истрошио се Хаг, истрошио се Лажни Геноцид Сребреница, истрошило се комшићизирање Хрвата... Сарајевска неталентованост за реалност и државу, дошла на наплату.
*
Кад  можемо очекивати нешто конкретније у погледу БиХ и ових питања.
◘ Кад умре Комшић и кад заврше са Војводином.

Нема коментара: