уторак, 23. јун 2020.


МИЛОШЕВИЋ, ДОС, ВУЧИЋ...
ВУЧИЋ ЈЕ ЛОГИЧАН
ЛОШИЈИ СЛИЈЕД
КАО И ЊЕГОВ НАСЉЕДНИК
ШТО ЋЕ БИТИ.
НИЈЕ ВУЧИЋ БОЛЕСТ,
СРБИЈА ЈЕ ДИЈАГНОЗА.

Када погледамо количину гласовне и парламентарне владавине Милошвића, и те цијеле булументе, Булументе ДОС и Вучићевог Инокосног Напредњаштва, јасна је заједничка нит.
Скоро гранитна скупштинска позиција, непојамни успјеси на изборима, искрена подршка бирача, гарнирана са много манипулативних гласова, никаква, или лажна, Опозиција, лакоћа пропасти и равнодушност и идентична подршка сљедећем у бразди.
Једино, линија Српског Националног Интереса константно пада.
Срби и Србија стално губе све више и више.
Свако од тих играча, обавио је значајан дио посла.
Од Милошевића, преко Коштунице и Ђинђића, и лепог фронтмена Тадића, до Вучића.
И свако је обављао више од претходника, а на стрмијој Националној Линији, у неповољнијим условима. И то га није коштало. Бираче није дотицало.
Та Српска Равнодушност, рађа Лидере који нису дорасли националном послу.
При томе се Српска Равнодушност, храни самозаваравањем. Накнадним.
Појављују су тезе и спинови, Слобо је био Бог за ове. Он је знао шта ће бити. Ђинђић није дао Косово, зато је убијен. Коштуница је поштени наивни десничар, прави Националист. Тадић није хтио да да Косово па је морао да препусти власт Бљузги.
За Бљузгу, пак, мало прерано крећу накнадна оправдања.
Бори се ко лав, каже Патријарх.
Вучић је, овим Изборима, који нису могли да буду другачији, јер су тако дириговани, и треба бити поштен па рећи да се Вучић трудио да буду другачији, али није могао своје гласове да не прихвати, да баци или да их не изманипулише, и овом моћи, дошао, највјероватније, у задњу фазу.
Фазу Српског Пада, кад си најјачи.
Вучић ће морати да оде, јер је Екстерни Издајник Намјештеник, а да при томе његови искрени Гласови, прстом неће мрднути.
Мораће да оде или, јер није завршио Косово, или, јер је завршио Косово.
То је логика фазне потрошне технологије Запада.
Ко ће да дође послије Вучића.
Доћи ће неко гори, лошији, неубједљивији.
Неко ко је остао изван Ових Избора.
Највјероватније Јеремић.
Они су остали изван Избора, што није Бојкот, иако тако представљају. То је јогунасто понашање. Бојкот је кад Бирачи неће да гласају.
Они су остали изван јер им је тако речено. Као и Шиптарима што је речено да се примире, док не разјебемо СФРЈ и Србе около.
Јеремић најбоље стоји на Западу, најбоље разумије Запад, најбоље извршава реченице миле Западу. Он је одмах рекао да јеу Бањалуци прекомерна уптреба силе.
Ђилас је, више за лијепљење Билборда.
Онда ће и Јеремић да има подрку као и Вучић, да побеђује, Пинк да подржава, Србијац да се одушевљава...