среда, 17. јун 2020.


ЦИКОТИЋ
ЈЕ АЛАХОВ ДАР
ДА ИМ СЕ
ЗА ЦИК ВРАТИ

Зока Тегелтија данас изјављује да је против Троуцјена и да треба одмах именовати министра безбједности, кад прође провјере, јер је Савјет Министара, досад имао само двије сједнице у пуном саставу.
Разумијем ја да Зока меди, ради странаца.
Али то не треба да се ради.
Треба им, и Странцима Запада и Сарајеву, стално сервирати велики тањир Балеге. Можда мало шафрана одгозго.
Јер су тако заслужили.
Сарај Чадор, дакле Муслимански Политички Круг, на монструозно илегалан начин води своје послове, који се тичу БиХ и Српске и Срба и Хрвата.
И за то има подршку Запада.
Све док је то против Срба, против Српске, а на тај начин и против Русије, то је добро и то ће имати подршку.
Запад је саучесник у илегалној мигрантској Исламизацији Европе.
Хрвати су ту случајна шкода. Као што их је Загреб жртвовао да би очистио и добио Хрватску, тако их, сада, жртвује Запад. Да не сметају Сарај Исламу. Људима са Четири Прста.
Стога и Срби и Хрвати, морају да престану да помажу Сарајеву. Штагод добровољно и наводно договорно ураде, то ће Сарај Чадор искористити за умножавање канала илегалног дјеловања. Односно кориштења за своју БиХ.
Као што су им српски турци, а политички курци, СДС и ПДП, помогли око Декларације о Антифашизму па су, сада, у Сарајеву, оставили називе улица по муслиманским фашистима.
Као што је српски турац, двооки кикирез Црнадак, ко будала одао по аеродромима и глумио министра а они наочиглед, користећи своје БиХ мреже и институције, лиферовали Пакистанце и у ЕУ и у БиХ.
То су могли да раде и без Црнатка на том мјесту. И без Министарства уопште.
Дакле.
Причај и блокирај.
Меди и недај.
Брини се а гледај.
Цикотића не треба прихватити на мјесто министра из два разлога. Јер је муслиман и јер је то министарсво нелегално, недејтонско и неуставно.
Треба захтијевати повратак на уставно-дејтонски Тројни Савјет Министара и Предсједавајућег сваких осам мјесеци.
Јебу вас са ЦИК па хоћете и са Цикотићем.