понедељак, 15. јун 2020.


САМО ЈЕ ПИТАЊЕ,
ДА ЛИ СУ У БАЊАЛУЦИ
ХТЈЕЛИ АТЛАНТУ
ИЛИ СИЈЕТЛ

Догађаји у Америци, око нереда поводом смрти неког Флојда и убиства неког Црнца на паркингу у Атланти, неодољиво подсјећају на Анархију Давид Хистерије, која је прије двије године захватила Бањалуку и још нека мјеста у Републици Српској.
У Америци је ово увећана Копија Анархије Давид.
Све остало је идентично.
Јер, све што се догађа у Свијету, у тим областима Уличних Револуција, изашло је из исте лабораторије и пробавано са истим састојцима.
Анархија Давид Хистерије била је уперена на рушење Републике Српске.
Да овдје има могућности за Државу, да нисмо под западним протекторатом, да је Српска самостална Држава, већ одавно би сви актери АДХ, трунули на робијама.
Тако треба карактерисати не само појединачне Балавце и Балавуше, из политичких гарнитура, који су уличарили и лешинарили над мртвим младићем, већ тако треба карактерисати и њихове предсједнике Партија и друге активисте. Као организаторе и инспираторе Рушења Српске.
Кад дође Самосталност Српске, ако буду живи, треба да иду на Суд.
● У Српској је био циљ Полиција Републике Српске. Као и у САД.
● У Српској је био циљ легално изабрана Власт. Као и у САД.
● У Српској се радило, мјесецима, на омаловажавању и сатанисању Полиције. Као и у САД.
● У Српској се тражило укидање Полиције. Као и у САД.
● У Српској се онемогућавало Полицију да дјелује законски. Све је проглашавано прекомјерном употребом силе. Као и у САД.
● У Српској је практични циљ био да од стране Полиције падне мртва глава, што би био окидач за потпуну Анархију, паљење и рушење, и формирање Празног Простора. Анархистичке аутономије без Власти. Као и у САД. Али се тамо у томе успијева јер су друкчији закони, друкчија овлаштења Полиције, друкчији мозаик полицијских структура.
● У АДХ у Српској, били су укључени Странци и Стране Службе. Као и у САД. Само што су код њих и Странци и Службе, Дубока Држава која је против Трампа.
*
Стога у Српској добро треба пазити на могућности понављања АДХ. Никад се од рушења јаке Власти неће одустати. Била она Есдеесова или Есенесдеова. Есдеесова је срушена уз помоћ Хага и хајке на Ратне Злочинце, без икаквих доказа. За Есенесде немају та помагала па морају да користе уобичајена.
Треба пазити на дјеловање Тајних Служби, западних, сарајевских и београдских.
Треба бити у савезу са Бирачима и Јавности, и тако спријечити да на Изборима побиједи издајнички СДСПДП, и на републичком и на било ком општинском нивоу.
Они су се декларисали, добили цертификате, као страни слугани, плаћеници и издајници.
Они користе Гласове необавијештених и поштених Бирача, да би радили за Запад. И за Сарајево.
Они су веће зло од Дезертера Рата Опстанка и Ратних Профитера.