петак, 24. јануар 2020.


НЕМОЈТЕ
СА САРАЈ ЧАДОРОМ
У ЧАРШИЈСКО ШИБИЦАРЕЊЕ,
ТО ЈЕ ЊИХОВА ИГРА
И ЊИХОВО ИГРАЛИШТЕ

Сваки дан се потврђује да је Република Српска погријешила са сиротановићевским залагањем за формирање Савјета Министара.
Одмах сам, када је АНП постављен као Српсколовка, изнио став да се одустане од формирања СМ, да се остави технички мандат, па нека Сарајево кука о томе а ми да разголитимо фолере и издајнике из СДС и ПДП и на наредним Општим Изборима учврстимо Републику Српску, чишћењем Политичке Сцене.
Тиме би БиХ била ослабљена а Дејтонска Српска ојачана.
Била је то историјска прилика да се забије још један клин у антидејтонску пукотину БиХ.
Ну.
Данас имамо ситуацију да се, од раних јутарњих часова, споре и најбаналнија именовања, само да би се понизила Република Српска и само да би неки Ушљо остао на позицији и тако сачувао запишану територију Сарај Чадора.
Тиме се штети Републици Српској али се, истовремено, руши национални баланс, дејтонски устав и шири Чаршијски Унитаризам, који, више, није ни муслимански.
Они који све знају, они ће рећи, То је Политика.
Ја ћу рећи, Јесте, али то није Република Српска.
Сад је касно да Република Српска каже, Обустављамо све, стављамо сва мјеста на сто, дијелимо на трећине, успостављамо национални ред. Ко је досад имао највише својих, на тој позицији, сада не може да је има. Додјељује се оном ко је имао најмање. Сљедећи ће бити из Нације која је имала другу позицију досад. А они који су имали највише, биће трећи мандат. И тај ће национални редослијед записати и поштовати.
Истоврмено, захијевамо да се ово и ово, агенције, комисије... укине.
Тако је Сарај Чадор јебао Хрвате.
Пусти данас, немој сутра, нека иде ово, ми ћемо прекосутра.
Тако је Република Српска спала на то да се бави Докторатом Усраног Осмице. И сада, њим самим и његовом позицијом.
Ко да се ради о Едгару Хуверу.
Кад ти је Бог дао мјесто у Дејтонском Уставу, крваво избореном, онда, само, подсјетиш на то и сједиш и чекаш.