четвртак, 7. јун 2018.


ИЗЕТБЕГОВИЋЕВ
ПРОПОРЦИОНАЛНИ
МУСЛИМАНСКИ
УНИТАРИЗАМ

Још док сам био Министар у Влади Републике Српске, говорио сам о Муслиманском Унитаризму, у својим борбама против њихових лидера и Охаера, који је налагао унитаризацију Телевизије, фреквенција, Регулатора.
До тада та оцјена није била кориштена у полиичкој свакодневици.
Данас, Бакир Изетбеговић каже да су муслимани уморни од тих оцјена и да се не ради ни о каквој Унитаризацији. Већ да муслимани, Бошњаци, трпе Терор Мањине и да он мора престати.
Изетбеговић доказује да у Федерацији БиХ живи 22% Хрвата а држе 40% власти. А у БиХ их има 12% а учествују у власти са 33%.
Он се залаже за пропорционално учешће три Нације у Власти.
Како би се прекинуо Терор Мањине.
Шта је овдје битно.
◘ Конститутивност свих на цијелом подручју БиХ, која је наметнута постдејтонска категорија и која је директан удар на Дејтонску Уставну Структуру БиХ, била је предигра за овакве захтјеве Бакира Изетбеговића, односно СДА.
Хрвати и Срби то нису схватили.
◘ Федерација БиХ је, прије Дејтона, формирана као муслиманско – хрватска Федерација. Да би се припремио терен за тројну националну равноправност и да би неко могао да буде Страна у Дејтонском Конструкту, наспрам Републике Српске која је већ била Држава.
◘ Федерација је увијек Пола Пола.
У Федерацији се не може бити малкице.
◘ Република Српска је у Дејтон отишла, и, у Дејтонском Споразуму, изашла као Држава Српског Народа.
Ако је ико, у процентима, и тада и послије, оштећен, то су Срби и Српска.
Али то сада није битно, је никад није ни потезано.
◘ Странка Демократске Акције има у свом Политичком Програму Акцију укидања Ентитета. То јест Републике Српске. Јер Ентитет Федерација и не постоји. Пошто Бакир Сарај Чадор не да Хрватима да дишу а камоли да буду Федерација.
Иначе би СДА још прије дванаест година дигла глас против нелегитимног Хрватског Члана Предсједништва, Комшића.
◘ Ако је Предсједништво БиХ на 33% обртаја, то је знак да је Трећина свуда Трећина. С тим што је у Федерацији Половина.
*
Шта, дакле, значи Изетбеговићево пропорционално учешће Нација у власти.
Значи Већинску Исламску Државу у Федерацији, па, онда, укидање Републике Српске, па Исламску Државу Босну. Из Декларавције његовог Бабе.
Дабоме да нико од Странаца Усранаца, нарочито ПИК и нарочито Америчка Амбасада у БиХ, која је Пичка Поклапача свему и свачему, нарочито за Србе и Српску, неће ништа рећи о овим монструозним Бакировим најавама и плановима.
Јер, он има њихову директну подршку за било шта.
Само нека је против Срба.
А однедавно и против Хрвата.