понедељак, 04. јун 2018.


СРПСКИ ЈАКОБИНЦИ,
ДЕСПРСКИЈАНИЗАЦИЈА
И ПОЛИТИЧКИ ТЕРОР

У неком далеком одсјају и смјеси свјетлосних боја, Савез За Промјене би могао да буде тристото кољено Јакобинаца.
Који су у својој Демократији Промјена, дошли до Дехристијанизације и Гиљотинизације.
И гдје су своје Иконе вјешали по црквама и катедралама.
Моја књижевна асоцијацијативност тако је прихватила данашње потписивање Споразума, странака Савеза За Промјнене, под слоганом Дан Побједе Српске.
Искрцавање у Палату Републике.
Stranke Saveza za promjene potpisale su sporazum o principima zajedničkog djelovanja za sljedeće opšte izbore.
Potpise su stavili lider SDS Vukota Govedarica, PDP Branislav Borenović, NDP Dragan Čavić, SRS Milanko Mihajilica, NS Goran Đorđić, SNS Hadži Jovan Mitrović, Budimir Balaban u ime partije Sloboda, Nebojša Vukanović u ime Lista za pravdu i red, Gordana Vidović u ime Seljačke stranke.
Kandidat za člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić je izjavio da RS treba normalan život, perspektivu za mlade i sigurnost, a ne nesigurnost.
– Možemo pobijediti zajedno sa ljudima RS. Mi ćemo tu bitku dobiti. Kada sam prihvatio kandidaturu znao sam da tu nema rizika – rekao je Ivanić.
Ivanić je dodao da su mu vrata u cijelom svijetu otvorena i da može da brani interese RS.

Kandidat za predsjednika RS Vukota Govedarica je izjavio da slogan “Dan pobjede Srpske” ne omalovažava političke protivnike, ali da je SzP dostojan promjena koje su potrebne RS.
– Pobijedili smo političke smjene, hapšenja i lične interese onih koji su prešli na drugu stranu, pobijedili smo i ubistva. Kako da stavim potpis na ovaj sveti dokument, a da se ne sjetim Branislava Garića. RS je pobijedila sa Mladenom i Igorom. Sačuvali smo poziciju RS u UN. Spriječili smo tužbu BiH protiv Srbije. U oktobru spremamo najveću pobjedu RS, taj dan treba da pobijedi narod u RS, a poslije toga sve partije za ovim stolom moraju da pobjeđuju u naredne četiri godine – rekao je Govedarica.
On je izjavio da oni koji nisu spremni na rad ne mogu biti u pobjedničkom timu. Najavio je da će prvi zakon biti zakon o ispitivanju porijekla imovine.
Lider NDP, Dragan Čavić je rekao da žele društvo u kome će postojati ravnoteža pravde i društvo u kome neće bitu ekstremno bogatih i ekstremno siromašnih.
Borenović je poslije izbora najavio obnovu RS.
– Želimo da ljudi žive od svog rada – poručio je Borenović.

Шта је ваљано запазити из горњег текста који је донио Портал Српска инфо.
◘ Нове Иконе за Цркве и Манастире су Иконе Младена и Игора.
Има још празних мјеста а она ће се попунити након Избора.
◘ Закон о Поријеклу Имовине, који се оживљава по хиљадити пут, биће основица Новог Терора Јакобинаца. То има да утјера страх у кости, не само Политичарима, већ и обичном Грађанину.
Имаш Коња, врати Трактор.
◘ Највредније референце Савеза За Промјене, током власти у Сарајеву, јесу Сачувана Позиција Републике Српске у УН и Спречавање Тужбе БиХ према Србији. Тако су навели.
◘ Чавић је истакао да се жели Друштво у коме неће бити екстремно богатих ни екстремно сиромашних.
◘ Бореновић је истакао да желе да Људи живе од свог Рада.
Ако већ сви не могу од Бутика.
*
Видљиво је да се ради о Празном Политичком Конструкту.
Од таквог политичког окупљања, мада ту, осим Српске Демократске Странке, нема ни С од Странке, очекује се озбиљнији Програмски Арматуријум.
Уз напомену. Да је он и објављен, данас, то било катастрофално касно.
Бирачи не реагују на систем ОЈОУ. Бирачи нису Ватрогасци.
Такав један озбиљан програм, за Српску, требао је бити лансиран прије четири године, да прође прошле Изборе и да прође цијели мандат у његовом представљању и борби за њега.
Одговор на Унитаризацију, Османизацију, Ердоганизацију БиХ, не може бити Испитивање Поријекла Имовине.
УН и Србија су толико далеко од овдашњих Бирача да вијест о томе, до њих, неће стићи ни током сљедећег мандата.
Оно што је најкарактеристичније за ту лијену, аморфну, неспособну, масу, под именом Савез За Промјене, јесте теза да ће побиједити са Људима Српске.
Ради се о томе, међутим, да Побједник мора побиједити. А Људи, Бирачи, то ће потврдити.
Туђим Бирачима нико није омлатио Глогиње Власти.