уторак, 26. децембар 2017.

ГЕНЕРАЛШТАБ
САВЕЗА ЗА ПРОМЈЕНЕ
У ОДБРАНИ
ОРУЖАНИХ СНАГА БиХ

У недостатку српских политичких тема, Савез За Промјене, његово Главаштво, дохватило се Додикове оцјене да Српска Оружане Снаге БиХ не доживљава као „наше Оружане Снаге“.
И кренуло да се обрушава на Мрког Међеда јер је Србе из Оружаних снага понизио, отјерао, одсрбио и то.
Нисам детаљно истраживао шта је рекао, али мислим да је говорио о Оружаним Снагама а Србима тамо рекао Свака Част Њима...
Ну. Савез За Промјене је познати узурпатор чињеница. У нади да ће им то код бирача донијети који поен. Неће. Тих припадника ОС БиХ, Срба, тако је мало да и када би сви, сада, озлојеђени, гласали за СЗП, ништа им од тога.
Прошле године је за Дан Републике Младен Иванић покушао, типично педепеовски, да убере јевтин политички поен. Ја сам довео почасни вод у Бањалуку и мени је он постројен у част, на шта имам право.
Из уљудности, и поштовања Дана Републике, нико није хтио да му каже да не сере.
Ваљда је битан Дан Републике а не постројавање мени у част.
Тада сам предлагао формирање добровољног резервног састава Полиције Српске као и ветеранске почасне кордоне, за свечарске прилике.
Власти у Бањалуци су се добро сјетиле Почасног Вода.
Тиме су оружане Снаге остављене тамо гдје им је и мјесто. У Сарај Чадору.
Република Српска није требала пристати на Реформу Одбране. Требала је инсистирати на Есенедеовом програму Демилитаризације, Војско, вољно.
Формирање ОС БиХ је учињено из два разлога.
Да се ослаби Република Српска. Не у војном већ у дејтонском смислу.
И да се ојача Сарајевски Унитаризам.
Оружане снаге једу триста милиона марака годишње.
А нису ни за курац.
Република Српска нема од њих користи, нити може имати.
Треба јасно рећи да је то основа за инвазију на Републику Српску. Ако дође вријеме оружаних сукоба, Срби ће се повући из ОС БиХ а оне ће бити оснажене класичним муслиманским рецептима у виду полиције, паравојске, криминалаца, терориста, фанатика, арапа, муџахедина... и у том обројчаном саставу ићи ће да жртвују Републику Српску за БиХ.
Савез За Промјене, који сада брани Оружане Снаге БиХ, брани и такву могућност.
Најдаље је отишао Игор Црнадак, министар иностранх послова, који је послао јавно писмо Оружаним Снагама и поручио им да их Народ у Републици Српској сматра својим.
Лаже.
Црнадак се некоме улизује, као и сви му из Главаштва Сазапа.
Мени је, пак, то знак да ми немамо само посла са Издајницима већ и са Будалама.