субота, 29. јул 2017.

НИСУ ЛИДЕРИ СТРАНАКА
И ПОЛИТИЧАРИ
КРИМИНАЛЦИ,
ОНИ СУ ГЛУПИ
И НАРЦИСОИДНИ

На мојој Рејтинг Листи, има неколико изузетно глупих Политичара и Лидера Странака. Глупих за Политику. Више их је из Републике Српске, пошто ме Српска занима. Али их има и из области Федерације БиХ. Као из Србије.
Бранислав Бореновић је, некидан, послао торту Милораду Додику. И мали папирић Драги Миле, хвала ти што си ме онолико помињао пред новинарима. Звале су ме двије тетке, три стрине, седам комшиница и један тетак. Кажу сви да су гледали. Неки на по три Телевизије. А звала ме и нека даља татина родица, каже како је ПДП сад сначајно поскочио. Твој Борен.
Пандица даје важност Додику, тражи му послове у Хрватској Обавјештајној Служби. Мада није узела у обзир да ће то саботирати њен вољени и мили страначки здруг Мектић, који тамо има боље везе. Мектић, пак, покушава Додика да учини важним и да му нађе Килу Злата. Бакир неће да иде у Мостар јер мисли да је Додик важнији Човићу од њега.
Сви они мисле да су важнији ако помињу Додика. Као и у Србији што батаљони балегара мисле да су важнији ако помињу Вучића.
Само глупи Бореновић мисли да је он важнији ако га помиње Додик.
Политика је покушај Глумаца Натуршчика да у Борделу организују аматерско позориште и да сви приграбе главну улогу са највише рефлектора.
Зато људи кажу Политика је Курва.
Јесте. Курва која покушава да рецитује Јесењина.
Ријетки су међу њима они који Политику, Вођство и Лидерство схватају као Национални Посао. Који укључује економију, културу, живот, напредак, цијелу НДД Сферу.
У Политику сви улазе из оне позоришне потребе у Борделу.
Јер воле да виде себе на Телевизији. Јер су Нарцисоидни. Неки међу њима су и болесно нарцисоидни. Неки су заљубљени у себе и свој лик. Неки у паре и моћи, тетошење и тапшање, које ће пратити тај њихов лик.
Највећи дио њих, из те своје болесне нарцисоидности, никад не схвати да је у раној фази болести постао пајац спреман на све. Од пушења Америчкој Амбасадорки, до јавног самопонижавања својим Глупостима.
На крају га Јавност избаци у смеће. Не дозволе му, у том Борделу, да се врати у занимање Курва, старија извршитељка (види Тадић, Србија), јер долазе нове снаге и заузимају мјеста.
Бореновић је изузетно Политички Глуп. Јер је том тортицом, која ће се одсада у Посластичарству Југоисточне Европе звати Борен Кејк, представио себе као оног малог човјечуљка од упрженог шећера, који се убада у центар торте. Као симбол сладуњаности и кича.
Глуп је зато и што није схватио да је то Додиков начин јачања у Јавности која је таква, богомдана за то.
Па се он, Додик, зато острвљује на нижелигаше и даје им превелику важност. Знајућчи да ће они вишеструко да му врате поклонима и даровима.
Није проблем што је Бореновић Политички Глуп.
Проблем је што је он, такав, предсједник Политичке Странке.
И што, нарцисоидно, мисли да је помињање његовог презимена, 162 пута. поправило Рејтинг ПДП-а.
Отвори се земљо.