понедељак, 10. јул 2017.

ДЕФАНЗИВНА
НАЦИОНАЛНА
ПОЛИТИКА
ВОДИ СРБЕ
У ИСТРЕБЉЕЊЕ

Не могу се сјетити кад је задњи пут неки Србин поменуо Српски Национални Интерес, у неком важном сегменту. Осим у кафани.
Дабоме да, у наслову, не мислим на офанзиву у смислу Ратова за туђе и за поврат свога, за изазивање и мачке и миша, већ упозоравам на одступање, повлачење, попуштање и предају, која је постала саставни дио Српске Националне Политике.
Још од формирања Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца.
Данас је та Политика на врхунцу.
Њу води, заступа и натура Предједник Србије Александар Вучић.
У свим тим Краљевинама, краљевским и комунистичким, Срби су изгубили скоро све што су имали. А многи су добили оно што никад нису имали.
Дио тога је општа историја, тренд, ново вријее, глобални односи, релације међу Великим Силама.
Али је немогуће Србе и Српску Националну Политику ослободити највеће одговорности за страдање и губитке свога.
Откако је био пробој Јасеновца, Срби о том Геноциду ћуте. А док нико још није стријељан у Сребреници, муслимани причају о Србима као Фашистима и Агресорима.
Срби и данас ћуте.
И не само да ћуте него се понижавају, преко предсједничког кандидата који је, осим Вучића, у Србији, добио највише гласова, који иде на ћабу у Сребреницу и признаје Геноцид.
Још коју годину, Срби ће подносити захтјеве да своје мртве укапају у Поточарима. Као жртве Српског Геноцида.
У Бањалуци је најављен Скуп подршке Генералу Младићу. Који је оптужен и за Геноцид. За Лажни Геноцид.
Срби, нажалост, против тога не могу ништа да учине.
Иако је Младић само Војник Професионалац, Часни Српски Официр и Политички Аналфабет. А Фашист, Агресор и Геноцидаш није ни у задњој ћелији свога бића.
Онда је Предсједник Борачке Организације Српске, изјавио да је тај Скуп Младићу, провокација према муслиманима, Бошњацима, и Жртвам Сребренице.
И јесте провокација.
А то што се Сребреницом и Свијетом, више од двадесет година шири Лажни Геноцид, који је позив и оправдање будућег истребљења Срба из БиХ, то ништа.
Тај Лажни Геноцид је провокација Дјетета Дјететовог Дјетета код Срба.
Али тај Српски Поданички Ген, врхунски производ Националне ГМО, у којој су Срби дали још четири Нације, двије кољача и двије пичака, проради увијек у преломним историјским тренуцима.
Ово вријеме је преломно вријеме, када треба очувати Двије Српске Државе.
А ГМО Срби све чине да не очувају ни једну.