субота, 1. јул 2017.

ВЕЛИКИ БРАТ
(ЕУНАТО)
И ДАЉЕ НАС
ТЈЕРА  У СРАТ

Разочаран сам слабим ефектима покушаја Државуљака бивше СФРЈ да заваде поједине чланице ЕУ и међу њима изазову оружане сукобе.
Такође сам разочаран тридесетогодишњом овдашњом наивношћу која се креће у распону Стандарди ЕУ су такви да и махуне имају пичке, до исусовске констатације Кад уђемо у НАТО и ЕУ ниједан проблем више неће постојати, границе ће бити неважне а кредити ће долазити и незапосленима.
Данас, неке земље су ушле, одавно, и у ЕУ и у НАТО Пакт, неке су ушле у Пољске Нужнике, а стање је исто примитивно билатерално као и прије распада Југославије.
Словенија и Хрватска се деценијама неће опрати од Пирана.
Босна и Херцеговина је покушај да се Братство и Јединство претвори у Унитаризам.
Србија је Самопонижавајући Политички Систем. Који би функционисао и да није Александра Вучића. Који је обећао градњу или обнову куиће Бана Јелачића и тиме наговијестио припајање Војводине Хрватској, Аустроугарској, ко зна коме ли.
Дакле, ни један проблем није нестао а и мауне имају курац. Пошто је ЕУ учинила да се тако масовно разгаћимо и нагузимо, па тог инструмента много фали.
Та ЕУ Шарена Лажа о кусању Златном Кашиком, на Сфрјишту се увијек прима.
А овдашњи живаљ увијек пропушта шансу да се озбиљно окрене себи. Чак и у СФРЈ, кад је то било на дохват руке.
Па су сви, умјесто тоалет папира, дохватили говна.
Али, мудра ЕУ је додала и зачине у виду Сами рјешавајте своје проблеме. Па ће Хрвати и Словенци са се баве тим планктонима а Вучић ће да буде Фактор Мира у Региону са нагласком на Косово.
Ипак, најјадније су прошли муслимани у БиХ. Јер њихово политичко, вјерско, лоповско и паравојно Вођство, такође се уздало у свог Еулаха.
Па сад из чибука вуку све осим дима.
А с њима вуче и напаћени муслимански живаљ.
Углавном. Напријед, браћо, у нове интегративне побједе.