понедељак, 12. јун 2017.

ШТА НАМ ПОРУЧУЈЕ
УБЈЕДЉИВИ ТРИЈУМФ
НЕУБЈЕДЉИВОГ
МАКРОНА

Емануела Макрон основала неко Движеније, прије само четрнаест мјесеци, и маестрално побиједила Француску.
Да. Француску. Макрон није више имао кога да побиједи. Осим Француске. А зато је и инсталиран. Од стране оковорлдног невидљивог најкурпнијег капитала.
Инсталиран је, то се заборавља, као млади министар, из Политике ниоткуд. Али зато из финансијерских кругова. Класични пион Морганизма и Финансијерског Територијализма.
Многи ће неуки Политички Бореновић да каже да је то Теорија Завјере.
Ну.
Значидба Макронове побједе, за Предсједника и сада над Француском, вишезначна је. И можда је био посљедњи понуђени корак да се спријечи Будућност.
Макронове двије побједе веома су важне у борби против Националне Државе. Коју воде Морганисти, ФТ и З&ФТ. З&ФТ је војно крило Финансијерских Територијалиста.
А Финансијерски Територијалисти су Екструдер Морганизма.
Макронизам је знак успјешног уништења Класичне Политичке Артикулације. Великих Политичких Странака.
То се догађа и код нас. Али је примјетљивије кад се то гледа у Француској или у САД.
У САД је јасно да Трампа нису изабрали његови из Странке. А нису ни они из Хиларине. Ко би се, онда, упустио у Трампавантуру. Објашњење је обично, сиротињско. Неко ко има Паре.
Овдје такође траје насртај на Велике Политичке Странке. Кад су пали Шешељеви Радикали у Србији, пашће свака. Пашће и Православна Црква, као једина права Политичка Странка.
У Српској се још држи Есенесде. Само зато што је то врхунска технолошка криминална Козаностра, објасниће Политичка Боренија.
У Хрватској недавно били избори.
Прије тога, дошла Колинда. Ниоткуда. А онда им послали и Пленковића.
На локалним изборима у Хрватској, тај Пленковић је прогласио побједу Хадзеа. Мада је Хадезе, ако сам добро пратио, побиједио само у Сплиту, од свих ценатра Хрватске, укључујући и Загреб.
А побиједити оног Пепе Керума и није нека референца.
Када се погледа дијаграм кретања гласова за двије најјаче странке у Хрватској, у протеклих седамнаест година, јасно је да је манипулација ишла тако да наизмјенично расту и падају док их нису привели истом нивоу и, на крају графикона, заједничком паду.
Тако су обје најјаче странке дошле једва нешто до заједничке изнад педесетпостотне подршке бирача.



Истовремено је депресирана крајња десница преко својих странака. Иако стварни живот у Хрватској већ одавно показује бујање крајњег десничарства у свему. При чему не мислим на Антисрпство.
Треће странке, разне Живе Ограде, Покрети и Мостови, форсиране су до бесвијести. Тако је Мост успио да се наметне као дио владајуће номенклатуре иако није никаква странка. Његов највеће успјех је рушење СДП-а. Који се више никада неће опоравити.
И овдје су, у БиХ, и Српској, форсирани покретчићи. Покрет за Гацко, Сунце Ти Јебем.
СДА је имала највеће штете од Изванстраначких Покреташа. Јер је најглупља. Одмах иза Есдееса. Који сам себе разара изнутра.
Не треба му Покрет За Црњелово.
Хрватска је тако пребачена из Неовисне у Манипулативну Фазу.
Хадезе то схвата, неко у Хадезеу Хрватске, па се спашава коалицијом са ХНС-ом. Увидјели су да Мост наставља рушење.
Тај клемпави Божо на корак је био да постане Еманул Петров.
Слиједи, бојим се, епоха Политичке Невидљивости и Високотехнолошке Управљивости Нацијама, Државама и Друштвима.