субота, 4. фебруар 2017.

ЈОГУРТ РЕВОЛУЦИЈА
У АМЕРИЦИ.
КАКО ЈЕ
ИСТРЕБЉЕЊЕ
РАЗНОСАЧА МЛИЈЕКА
УНИШТИЛО АМЕРИКУ
ПА СЕ МОРАО ПОЈАВИТИ
ТРАМП.

Америка је, како се зна, имала неколико револуција.
Једна је Бизонска Револуција. Када си Индијанци дошли до технологије да намамљују бизоне да трче за њима, кобива бизоницама, и да падају са литице. Тада су Индијанци дошли до хране, калорија за енергију и исхране мозга, и узнапредовали у сваком смислу.
Радоје Домановић ће, послије, на томе, написати Страдију.
Друга Револуција је била Револуција Беземљаша. Који су, као европско и друго пробисвијетско смеће, нагрнули да запосједају и отимају Индијанску Земљу.
Трећа Револуција је била Револуција Плавог Војника. Истребљење Индијанаца. А јест у оном филму Кендис Берген имала дупе, људи.
Четврта је била Револуција Челика, Бензина и Ватреног Коња.
Пета је била Револуција Тенка. Велики револуционар Патон, нпр.
Шеста Револуција била је Револуција Гугла.
Она је најјебенија. И данас, усред те Револуције Глођемо Своја Гугла.
Тад почиње секс, силовање, полуција и пушење Билу.
Када су запослени у ИТ сектору почели да добијају добре плате, и све што са тим иде, разносачи млијека и разносачи новина су масовно напуштали те послове. Америчани су стали без млијека и млијечних производа што је довело до пропасти фарми крава музара. Национална индустрија је пропала и почело је да се увози млијеко. Ту су, тајним трговачким трансверзалама, ускочили Руси.
Познато је њихово Млијеко С Кавказов.
Пошто су били вјешти у допингу, још од Романових, јер су тражили лијек за његову ону крвну болест незгрушавања, па су овладали хемијом, млијеко су искористли за овладавање Америком. То млијеко је пила и Хилари. А Бил је производио врхње.
Руси су толико способни у томе да су у стању да допингују обичну воду и да она, и сви ми , мислимо да је бијела и да је млијеко.
Када су овладали међународном трговином, убацили су и вјештачко мијеко у праху и јогурт, врхње и оно уралско кисело млијеко, Угурт, мислим да се зове.
У међувремену су, Америчани, пошто нису имали новина, сви потпали под Сиенен, Гугл и Микрософт.
Тад је у костима нестало калцијума, због недостатка млијека, а у главама свих осталих елемената из Мендељејевог система елемената.
Антрфиле. Руси су Мендељејева приморали да сложи систем елемената. Како би овладали допингом а касније и Интернетом. Видјећете у даљем току излагања.
Велика армија ИТ стручњака, посленика, прегалаца и друге омладинске радне акције, даноноћно је сједила за тастатурама и окупирала земљу тим интернетским завојима. А што је користило неким од Америчких Револуција. Нпр, Подреволуцији Ваздушне Демократије. Или Неволуцији. Скраћено НВО.
Пошто нису успјели да створе програм за компјутерску прозводњу Биг Мека, нити апликацију, како се то данас каже, они су се хранили из јевтиних самопослуга. Као данас Ботови у Србији.
Руско врхње, за које се није знало да је руско, било је јевтино. Као и јогрут, млијеко и то.
Итетејци су јели и радили. Крафне и Врхње. И само туци. Нису имали кад ни руке да перу.
Тако да је врхње долазило у додир са тастатуром.
И ту је кључ.
У врхњу и јогурту има оних бактерија добрица. Али су Руси успјели да уз њих протуре и вирусе. Који су били дресирани да кроз штампане везе, од тастатуре, оду у неки корел, екцсел, ворд, и то, и да се убаце у путеве Интернета.
Остало је Историја.
Руси су режирали Изборе у Америци.
Сваки мејл, нпр, који је некад слала Хилари, вратио јој се, аутоматски, са поруком Јеси ружна, ружнија си од Била. То је Госпођу излуђивало. Ноћу је бунцала и знојила се зелено. А пишала маслинасто. Од њеног програма и идеја није остало ништа повезано.
Ноћу је уз њу сједио Бил, и јео јогурт. И видјели сте како је пропо. Све је то од тих руских компоненти.
Трамп је то схватио.
Он зна да је битка за јогурт изгубљена. Сад покушава да заштити кикирики.
Ако Руси уђу у маслац од кикирикија, Америчка Цивилизација је на путу Астека.
Он има информације да су Руси допинговали и хероин, који долази реко Мексика. Зато гради Зид.
Јер у хероину су већ уграђене супстанце које у мозгу потичу самовирусно програмирање. Тако да Итетејци који пушу марихуану, ако пријеђу на шмрцгејт, постају армија Вирусоида и Хакерстана.
Из овога видите, из овог мог генијалног историјског пледоајеа, да Америци недостајемо, поред Трампа, још само Ја и Вучић. Вучић и Ја.
Вучић у сфери праксе лагања и магле. А ја у овој описивачкој. Теорији Свега
Имам ја још тога. Сачекаћете мало, сам да поједем мало јогурта, мало врхња.