уторак, 6. децембар 2016.

ОДУМИРАЊЕ
ПОЛИТИЧКИХ СТРАНАКА
ДОВОДИ ДО ХАОСА
У НДД СФЕРИ

У НДД Сферама, Нација Држава Друштво, гдје је степен колективитета нормалан, у оној мјери у којој се протеже цијелом Цивилизацијом, одржањем и успоном Људске Заједнице, нормално је и политичко организовање, поред вјерског, војног, административног, државног.
Толико нормално да чак и нормалније тоталитарне, диктатурне, једноидеологијске власти, генеришу и потичу политичко организовање, уважавајући његову благотворност за људску колективистичку потребу.
Нарочито је нормално код колективистичких народа. И оних гдје Либерализам, Тржиште и Корпорације, нису разориле сваку везу међу људима.
З&ФТ, Западни Деструктори, то знају.
Зато у глобалном процесу Дерегулације, нарочито нападају на Политичке Странке. Као на Политички Институт. Као на колективни глас Политичког Народа. Као на инструмент НДД Сфере. Као на дио Политичког Мозаика на коме, дијелом, почива и Политички Систем и Парламентарна Демократија.
Ових дана актуелна је Италија.
Напад на њене Политичке Странке давно је почео. Давно је убијен Алдо Моро. Црвене Бригаде. Бадер Мајнхоф.
Нарочито су на удару биле лијеве Политичке Странке јер ремете Ред Капитала. Њима Капитал не може да управља као што може десничарским, либералним, републиканским, демократским.
Америчке Политичке Странке одавно су под контролом З&ФТ-а, преко богатих породица.
Оне земље које имају јаке Политичке Странке, биле под финасијском контролом или не биле, јаке су и стабилне. Њемачка, Енглеска.
У Србији је процес уништавања Политичких Странака завршен.
Политички Нарцисоидни Пицопевац, Тадић, имао је шансу да од ДС начини праву, јаку, и европску и националну странку. Али, њега је болео курац. Као и Шешеља. Који је СРС држао само као инстрмент владавине других. Контроле Српског Национализма. И медијске сатанизације Србије.
Те остатке, скоро све, преузео је, организовано, инструисано и инструментализовано, Вучић и потпуно потчинио СНС.
Та странка сада, практично, не постоји. Чак ни у Изборима. Јер, Вучић изборе води преко фејзбука, преко свог намјесничког апарата, сада су ту и кућепазитељи у стамбеним зградама, утјеривањем тзв Сигурних Гласова, ко оперише том синтагмом тај нема Организацију у својој Политичкој Странци, води изборе таблоидима, јавноидима и манијакалном пандемијском пресијом на информативне перцепторе становништва и појединца.
Због свега тога се, и у Европи, и у САД, и у Србији, догађају наизгледна чуда и аномалије.
З&ФТ на све начине настоји да Политичке Странке надомјести финансијерским управним апаратом, пробраним управљивим Лидерима или лажним Интеграцијама.
Лидери који отворено посегну за Државним Национализмом, као што су Путин или Орбан, предосјећају опасност и траже технологију која може да одржи НДД Сферу на окупу. То је, да, Национализам.
Још једино Национализам.
Дакле, како је Капитализам, мали број безочних ескплоататора, створио Радничку Класу, која је створила Револуције, Нацизам и Фашизам, тако је Либерализам уништио Државу, Нацију, Друштво, и на најбољем је путу да створи Национализам у цијелој Европи. Као Нови Колективистички Систем.
Само слијепи не виде да је у Италији на Референдуму гласао Национализам.
Чувајте, поред осталог битног за НДД Сферу, Политичке Странке, као зјеницу ока свог. Радите као да ћете на власти бити сто година а спремајте Странку као да ћете сутра изгубити Власт. Ко изгуби Власт а нема Политичку Странку, није изггубио Власт, само је упао у блато. Али је добар дио власти изгубила Нација и Држава.