уторак, 8. новембар 2016.


УСТАВНИ СУД
И УСТАВНЕ ПРОМЈЕНЕ,
ГЛАВНИ СУ
ИНСТРУМЕНТИ
БРИСЕЛСКЕ
КОЛОНИЗАЦИЈЕ

Бакир је боравио у Бриселу.
Што јесте изненађење.
Још је веће изненађење његово обраћање Комитету за спољне послове Европског Парламента.
Јер је у великом дијелу медио. Али је много и лагао. Како Брисел лаже Стамболу, тако Бакир лаже Бриселу. Те исказао оданост, преданост и севдах за Европски Пут БиХ.
Моје мишљење је да је то пројект који је договорио са својим пријатељем Ердоганом. Ако Турска настави Странпутинцу, БиХ има шансе да убрза пут ка ЕУ, да би се какотако задовољили муслимани. А онда би БиХ могла, изнутра да ради за Турску. Па и за себе, кроз Унитаризацију.
Е, сад сам јој скинуо гаћице. Сад ћу да извучем гуму, направим праћку и гађам у оно што сам хтио да кажем.
БиХ се нада да ће уз помоћ Европских Интеграција, уз помоћ њихових опробаних алатки, да изведе Унитаризацију, Сарајизацију БиХ, да не мора сваки дан да хапси Србе и Хрвате.
Те алатке су Уставни Суд и Уставне Промјене.
Под притиском наше пичкасте, чипкасте, свеједно, Јавности, читај Медија, и још чипкастије, читај сарајскије, Опозиције, ми у Српској мало знамо о модерним европским трендовима Мрака и Распада. Овисно о томе ко ће побиједити.
У Пољској је велики сукоб Брисела и Варшаве око Уставног Суда.
Немам живаца да овдје објашњавам о чему се ради.
Али ћу рећи да је то тачно, иако је релативно скорашњи тренд, оно што сам предвидио. Да ће овај вијек бити Вијек Европске Националне Државе.
Симптоматично је да се једна Пољска придружује Мађарској. Двије потпуно различите Државе и Нације. Придружује Мађарској, у борби против Бриселског Колонијализма.
Ту је и Грчка. Још различитија. Али је она, временом, систематски обатаљена и обогаљена, тако да је немоћна да било шта учини.
Нама, пак, у Републици Српској, треба да се отворе и очи које нам мајка није родила.
Пољска је била миљеница Брисела и Нато Пакта. Па се окреће против Брисела. Мађарска је била жртва Варшавског Пакта, отишла у Рај, читај ЕУ, па се окренула, одавно, против Брисела. Грчка је одавно у Нато Пакту, и у ЕУ, па је поптуно пропала. Рецимо да је то грчки синдром, Пропо Ко Грчка. Али онда се запитајмо Како то да је, та Два Раја, ЕУ и Нато, нису успсјели извести на прави пут и од Грчке начинити Један Мали Рај.
Колонизатор Брисел своју Нову Колонизацију проводи не преко европских интеграција, упитника и поглавља.
Већ преко Уставних Судова и Уставних Промјена.
Стога је Ружна Аждаја, опрости ми Кетрин, долетила, ономад, Додику под ноге, у Бањалуку, нашта би је, и било ког другог, могао да натјера само Путин када би Рус сутра истакао заставу на Рајхстагу.
Јер. У Бриселу знају да ако Српска узме Судство, колико јој по Дејтону припада, од њихове Колонизације нема ништа.

Ну. Нека се Јавност и Медији, и даље баве Зољама, Плавим Дизелом, Свастикиним Бутом, Дарином Бубицом, Спајањем Избора...