субота, 23. јул 2016.

РЕПУБЛИКА СРПСКА
БИ МОГЛА СМАЊИТИ
СТОПУ ПДВ
И ОТВОРИТИ
СВОЈ РАЧУН

Република Српска финансира свог Извршиоца Смртне Казне. Свог џелата. Да ме разумију и Језикобосанци.
Финансира Заједничке Институције БиХ које раде против Републике Српске а за њено уништење.
Само што, данас, није, као предрат, Шаховница на Дрини.
Данас је Џамија на Дрини.
Цијели спектар потеза у посљедње двије године, откако се Савез За Промјене у Сарајеву потурчио а у Републици Српској прокурчио, и прихватио да буде јевтино српско покриће Бакировој Фаланги, јевтино а без легитимитета, јер нема иза себе ништа чиме може гарантовати било шта и супротставити се било чему, усмјерен је на Поништење Републике Српске.
А то значи Уништење Српског Народа у БиХ.
Од Дана Републике до уцјена око Механизма Координације и ММФ-а.
Референдум о Дану Републике је емотиван национални потез. Без обзира што се ради о Дану Државности.
Због ситуације у којој се нашла Република Српска, гдје је угрожена њена финансијска потка, потребно је повући и неке друге потезе који су више потези Самосталности него Националног Поноса.
Иванићева Антисрпска Издаја, када је прихватио Један Рачун ПДВ, може Републику Српску стајати главе.
Неколико финансијских потеза Сарајева, уз суфлерај бриселашко-амбасадних деструктора, имају прецизно одређен циљ. Финансијско уништење. А да би се адреса промијенила, маскирала, већ неколико година се убрзава и изводи прекривка о Општој Криминализацији Власти.
Главни задатак је Јавности Српске улити спознају да су власти покрале паре а не да их Сарајево узима и не да, уз аминовање Савеза За Промјене.
Тако да сада имамо ранг листу.
Послије Чавића 8372 и Иванићевог Једног Рачна ПДВ, на трећем мјесту Издаје Републике Српске свих времена, је Савез За Промјене.
Дошло је вријеме да Република Српска размотри једнострану мјеру отварања свог рачуна са ПДВ. На који би порески обавезници уплаћивали исте износе које сада уплаћују на Иванићев Сарај Рачун ПДВ.
Тако би се стопа од 17% могла и смањити, или увести више мањих стопа од 17% а једну већу, за лускуз у имовини, куповини и слично.
А онда ћемо о финансирању Заједничких Органа да разговарамо.
Па да гледамо како Маца Црну Вуну Преде. А како Гуја Крсно Име Служи.
Напомена. Један Рачун ПДВ није дејтонска категорија.

Ни по једној од десет дејтонских надлежности заједничких институција није га могуће формирати. Као ни цијелу Управу за индиректно опорезивање.