понедељак, 4. април 2016.

КРВОЖЕДНА
ПОБЈЕШЊЕЛА
ХАЈКА
ПРЕКРИВА СНСД
КОЛЕКТИВНОМ КРИВИЦОМ

Савез независних социјалдемократа има 175.000 чланова а за њега, у неким изборним трасама, гласа и више од 300.000 бирача.
У Савезу независних социјалдемократа има лопова и криминалаца, тајкуна, мајкуна, ратних профитера. Угланвом оних које је одњеговало доба Рата и Есдеса.
Али њихов број је занемарљив. Без обзира што је могуће, њихова пљачка, крађа или монополисано богаћење, превелика.
Када би сви они, укључујући и пумпаџије, банкаре, ратне директоре који су постали власници својих фирми, шверцере и слично, били чланови СНСД, то се опет не би попело на бројку од 2.000.
Када сам, својевремено, а правовремено, као и свака будала, упозоравао на Бобаризацију Есенесдеа, тад су ми јебали матер а касније сам добио санкције.  
Ну.
Не жалим се.
Жалим само што сам на вријеме схватио.
Сада се тај Покојни Бобар и Бобар Банка, корисе као, само како најновији, инструмент колективне кривице СНСД-а.
Опозициони политичари, који су за Српство и Српску спремни учинити тако мало, отићи у власт у Сарају, укључити се у Пробосанство и потписати споразум о уласку у народњачке страначке клике Сарајева, Народњаци Сарајева, Сунце Ти Јебем, спремни су за потоп и блаћење СНСД-а учинити све.
Високи функционери СДС-а, и Савеза За Промјене, мртволадно употребљавају синтагме СНСД Опљачкао 120 милиона из Бобар Банке, СНСД Уништио Бобар Банку. И слично. СНСД је увијек у главној и јединој негативној улози.
Тешко је објашњив тај синдром Колективизације Кривице.
Не постоји Колективна Кривица за Србе у рату, за Војску Републике Српске, за Српску, за Србију. За Српку Демократску Странку, за тзв Армију БиХ. Али постоји за Савез Независних Социјалдемократа.
Јасно је, пак, мада то сваки задрти Есдеесовац и плаћенички или инфицирани, искрено опозициони или Есенесдеом предозирани појединац који иступа у јавности, не мора да зна и схвата, да се ради о Пројекту Рушења СНСД и Милорада Додика.
Многи ће рећи да је Додик главна мета.
Додик јесте Главна Тема.
Али СНСД је Главна Мета.
Због оних бројки које сам помињао на почетку.
Стога је сада на дјелу Криминализација СНСД.
Као што је некад била на дјелу Фашизација Есдееса.
Што је најгоре, то се не види ни у СНСД-у.
Па се непрестано брани Додик. Углавном сам себе. Остали сједе, мезе, чибуче, гледају кад ће вече, понеко каже Ја, ја.
СНСД се не брани. Нити га ко брани.
За Додика мањевише.
Он ће се снаћи.
Али ако СНСД униште, неће се снаћи.
Створиће се услови за Вучићизацију Србије.
Искочиће неки Миш Мекињар, типа Младена Босића, коме ће неки филозоф постати пријатељ а Ангела Меркел постати Тетка. И даће Косово садпасад. И Гујице Нато Пакту.
Разумијем Странце Усранце.
Они су посебно кивни на СНСД.
Када су срушили Есдеес, који им је такође добро помогао, као што сада својим укопницима помаже Есенеде, очекивали су да су добили политички пластелин и да је посао са Јаким Српским Странкама окончан.
А онда, СНСД им викне Референдум.
Али не разумијем оно мало Српства у СДС-у.
Како не схватају о чему се ради.