субота, 2. јануар 2016.

СВЕ СЕ МОЖЕ
ПЛАТИТИ ДОЛАРОМ.
САМО СЕ СПАС
СВИЈЕТА
МОЖЕ ПЛАТИТИ
АМЕРИКОМ.

Онај огавни амерички амбасадор у Београду, мене будале, а који амерички амбасадор није огаван, извјесни Кирби, који одлази, штета, јер ће доћи још гори, изјавио је ту скоро, некидан, да је САД дала Србији Милијарду Долара Донација.
А Русија вам није дала ништа, и ви, опет, волите Русију. А нама спомињете само Бомбе. Јебале вас Бомбе. Не разумјете колико је тешко одштампати Доларе. Ми Бомби можемо да направимо и испоручимо колико хоћете. А ви сви тражите Доларе. Ко да смо ми Доларика а не Америка.
Претходни пасус сам, дабоме, исконструисао. ОАА је поменуо само српско помињање Бомби.
Ових дана је по Србији кружила и америчка информација о 35 милиона долара које су разне фондације дале као помоћ невладином, цивилном и геј сектору. У току десет година.
Фондација ЧС Мот дала је 6,46 милиона, Фонд за Отворено Друштво, 5,71 милион, Фонд буразера Рокфелер, 5,59 милиона, Фонд за промоцију Отвореног Друштва, 3,72 милиона. Итд.
На списковима десет највећих донатора, Фонд за хуманитарно право се налази на пет мјеста.
Било би за књигу детаљније анализирати све то. Али, поменућу само да је Канвас на једном списку, и то сам, од тих десет. Оном код Фондације Краља Бодуена.
То је зато што краљева унука воли Србина Милојицу све са фрулицу.
Када се тих 35 милиона долара подијели на додвије дотри иљаде новчаница, добије се бројка од 15.000 људи који су могли имати неку новчану корист од фондова разних донатора. Дабоме да су вјештији згрљапили више од просјека а наивни забадава учествовали у кркудупешоповима и сличним курсевима.
Ну. Ипак је то велика армија људи
Када се узме у обзир да ти подаци, вјерватно, нису коначни, иако су из Фондација центар САД, јер много новца долази у облику инокосног кеша, и када се узме у обзир да је ово само један мањи начин куповине грађана Србије, да се, дакле, кроз разне сарадње, од новинарских до војних, много људи врбује, добровољно, за угодности или директно за новчанице, процес се мора сврстати у забрињавајућу категорију.
Његов крајњи циљ је Разарање Колективитета.
Сваки кретеноид на Западу, на основу анализа стручњака, писаца и експерата, које плаћају Капиталџије и Стејтери, зна да је Разарање Колективитета, темељ разарања сваког друштва.
Једном ишчашен појединац из Друштва, никада више неће бити враћен. Нема те породице, вјере, силе ни секте која то може учинити. И сви његови потомци су дефинитивно изгубљени за НДД СФеру.
Гора је Доларска Куга од Бијеле Куге.