субота, 11. април 2015.

ЗАШТО СУ СЕ
УЗЈЕБАЛЕ
НАТО ЖЕНЕ У БиХ

Марина Пендеш, морао сам двапут читати, да видим да доиста није Пендрек, кад сам видио насловљеније њене плиткоумне високопрофитне изјаве о томе да БиХ не мора чекати Србију на путу за Нато.
Кобива, БиХ треба да иде у Нато а нека Србија рјешава своје проблеме.
Тако је било и пред рат. Шаховница на Дрини.
Није требало чекати да се Шаховница завијори и у Земуну.
Марина Пендеш је министрица одбране БиХ. Она је, у ствари, члан невладине организације Савјет Министара, задужена за цивилно командовање том домобранском региментом у којој има више чинова него војника и који се, ујутро пострјавају по боји кеса у којима донесу храну за ужину.
Код ЈНА је за ужину био Таково еурокрем. Сад једите курац.
Да. И цивилни је командант оних тајних структура за пљачку складишта и шверц муницијом и оружјем.
Дабоме да Марина Пендеш, име јој је феноменално али, зато, презиме сморно, не зна ништа о томе шта раде њени потчињени. Јер и треба да не зна. Зато знају ови у Сирији и у другим Идилама.
Е. Таква министрица Марина износи тезу о томе да БиХ не мора да чека Србију, па да загрљени, загрљени, иду у Нато.
Прије тога је Ана Тришић, из једног другог д.о.о. министарства, неколико пута наваљивала на Нато.
Има ли Нато неку нову политику у женским ресурсима.
Или не вјерује страшнм ратницима из светри националне заједнице, мушкарцима мудоњама, па ангажује жене за јавни притисак, дрил и пропаганду својих немилосрдних милосрдних интеграција.
То што говори Марина Пендеш, нема везе са Србијом.
Већ има везе са потчињавањем Републике Срске политици Сарајева.
Јер, Српска је формулисала ту политику да БиХ не треба да иде у интеграције већ да слиједи политику Неутралнсти и за БиХ. Као што ју јепромовисала Србија.
Сада постоје свјетлеће ракете које говоре да је Србија мало спустила нишан а подигла реп.
И Српска је у великој опасности.
Сарајево, да је паметно, ко што није, а Београд одскора такође није, захтијевало би Неутралност за БиХ. Јер директно преко БиХ иде линија фронта Истока и Запада. Који никада није угашен и демобилисан.
Када се већ гради Коридор од Свилаја до Неума, предлажем да се одмах копају и ровови и траншеје. То ће у будућем Великом Рату бити линија раздвајања.
Улазак у Нато директно је везан и са економском пропашћу. Сада, ове Оружане Снаге плаћамо 350 милиона марака годишње. У Нато ће та цифра бити поножена неколико пута. Плус Сафари Лов по мјестима националног интереса САД, који ће те снаге морати саме да финансирају.

Да политичко, национално и културно уништавање нација на теритрији коју запосједне Нато, и не говорим.