среда, 15. октобар 2014.

3283.
ПОНИЖЕЊЕ
СРБИЈЕ MCMXCIX

Дабоме да се случајно Албанија нашла у групи са Србијом. Као што је покојни Мита, који је пре три дана убледео, немрдео у кревету и с ногуви оладео, умрео тачно кад се предвидело.
Уефа је данас најмоћнија, најзаштићенија и најефикаснија Коза Мостра политичко-финансијске провенијенције.
Кад ти га Уефа уприличи, наћи ћеш се на црвеном чупавом чичи.
Србија не схвата да је ово, са утакмицом против Албаније и заставом, наставак Историјског Бриселског Споразума.
Од толиког помињања Државе, Држава ће 14. ово, 17. оно, 24. све, 27. по реду а 31. по списку, Држава је спала на аматерске полуге да батинари неке буразере који се провинцијски и инфантилно уживљавају у важну улогу прве родбине Велике Браће.
Држава није знала да група Шиптара припрема диверзију на стадиону Партизана. СТЈ. Туђман се преврће у гробу а они се зајебавају. Та застава је планетарни пропагандни хит. Као и некада Косово Репубљик. То је још једно кориштење наивне Србије за геополитичке игрогеографије Збигњева и примитивних племена.
Немогуће је да Судба, Србијанска Удба, није знала ко улази у Србију и зашто.
За овај пропуст није довољно испребијати Брата. Треба испребијати и оног ко има Брата.
Јебала те чангризава Оља, и она је боља од туђег заставопоља.
То што је гледалац утакмице пао у кадар државне телевизије као главни коментатор деценије, рекавши коцизну сунтагму Вучићу Педере, постало је врхунаравна добронамјерна друштвена критика укаљужане Србије.
Шта је сљедеће.
Хоће ли послије Дугиних боја два муда моја, фашистичке Велике Албаније и парфемисане испоруке Косова, Београдом да марширају Јањичари. Под командом Пере Прдипетра Луковића, умушкарчене Наташе Кандић и оклопљеног Чада Јованова.
Да се, сутра неће, на небу, појавити ласерски исписана синтагма Путин је нови Хитлер.
Имају ли Србија, Држава и ПППВ контролу и над једним Косовом у Србији.