четвртак, 11. септембар 2014.

3214.
БОДО ЈЕБЕР
КАО БОМБАШ
ГОСПОДАРА
И ГОСПОДАРИЦЕ

Постоје Ћоркани који се само гледају а никад се не цитирају.
Примитивне средине, пак, и будалаше цитирају. И користе их као озбиљно штиво. Двочас. СТЈ.
Берлински Савјет за политику демократизације.
Бодо Вебер је одатле. Берлински Ифимес.
Кад велики шпијунски, субверзивни и контраобавјештајни конзорцијуми желе да дјелују разуђено, онда формирају такве институције у којима се аналитикује, пише, лансира, пласира. Дрка.
Рачунају на то да ће идиотиди то да жвакну ко крмача кад лапће напој. Да се закаче и да даље то размноже и размиле.
Таква, у суштини, безвриједна тезологија, чињенична патологија и пројектована политичка шизофренија, срачуната је на неконтролисано распрскавајуће дејство које ће придонијети генералној подсвјесној траси коју треба успоставити у деценијским размјерима.
Бодо Вебер је одронио теорију о томе како је Милорад Додик, чим је чуо за Крим, навукао хлаче, без гаћа, и потрчао у Палату Републике да прогласи Отцјепљење и Припојење. Успут је назвао Вучића, сав радостан. А онда је Вучко рекао Сачекај да видим шта ће да уради Држава по том питању. Зваћу те за дванаест минута. Ништа од отцјепљења. Немој да тетка буде љута. Ко је тетка. Не знаш ко је Тета Мерка.
Тако је Вучић, као Србијамен, нарочито гледан и популаран у Берлину и диљем ЕУ, спријечио Додика да бесплатно уради оно зашта Америчани траже велику лову.
Штета. Ја сам већ био поставио експлозив под мост на југу Добоја. Рушимо све везе са мрском и дрском Федерацијом. И у кањону Угра сам био поставио шестодвадесет противтенковки антенуша, редно везаних. Затрпам кањон. Нема више туда у Сарајево. Пардон Копања.
Чекао сам само да Додик јави моторолом. Шифра је била Умро Хејзлок.
Бодо Вебер и његови ментори, лансирају причу о Лакомисленом Лакију. Милораду Додику. И Републици камиказа. Срећом, ту је Вучић. Кога треба лансирати као управљача Републиком Српском и Додиком. И цијелим Прекодринестровљем.
Јер ће се у сљедећој фази то од њега тражити.
Кад је тако историјски ријешио Косово, мнију, ријешиће и Авантуризам Самосталне Српске.
То је права позадина цијеле Јебер Сторије.
А не пријевтина прича да је Додик платио да шири приче о његовој отцјепљивости. Нити му је Вучић платио да шири умилне мирисе опозицији, у Републици Српској, како он не подржава Додика.