четвртак, 4. септембар 2014.

3197.
ЈОЈ,
ДА СМО КОД НАТЕ,
КОЛИКО БИ
ТЕХ БЕХАБИЈА
УАПСИЛИ

Јебеш Бехабије, уапсите ви Дудаковића.
Мада озбиљно мислим. Да смо у Нато Пакту, кошто нисмо, јутрос би имали ухапшених неколихо хиљада краткопантолаца са запуштеном четничком брадом.
Овако, скромно. Сваки Кинески Зид почиње једним Бехабијом.
Још озбиљније.
Данас Нато има Предратну Конвенцију у Кардифу. Видјећемо да ли ће бити Кардифална. Траже одговор на изазове Русије.
Може је ЗаК повући.
Истовремено је нека ЕУ дипломаткиња, плавуша, чини ми се, а није тако ни ружна, рекла како је добро да је ЕУ прерано примила Бугарску. Да није, данас би Бугарска била између Европе и Русије.
Јадница. Мислила је на Нато а не на ЕУ. Што Нато мисли, ЕУ говори.
Нико не мисли на Бугарче и Бугарску. Битно је да није под Русијом.
То би требало да буде велики наук и опомена свима који се лако сагињу да пуше Бриселу. Јер чим уђу, неће бити довољно да се сагну Нато пакту. Неће бити довољно ни да клекну на једну ногу, како се то уобичајено ради. Мораће да пуше нагужени.
Када погледам, издаљине, неоштро, површно, инвентар Нато постигнућа, након што им је попушио Глупи Горбачов Перестројковски, не могу рећи ништа друго осим да се ради о Цивилизацијском Мрачњаштву.
Тај Ред јавног зрачаног демократизовања постигао је три кардиналне ствари.
·         Национално понижење многих малих народа и њихових НДД Сфера, доводећи их у потпуно колективистичко растројство или, пак, претварајући их у уштројен колективитет организован као војна база.
·         Изазвао је и генерисао муслимански тероризам и агресивистичке вјерске фаланге издигао на ниво регионалног и свјетског проблема који се тешко може сузбити и побиједити јер то нису класичне државе, војске, армије и територије. Немају координате.
·         Начинио од Русије непријатеља. То није лоше за Нато али је лоше за Свијет. Земаљску куглу. То је лоше за Америку. Убрзаће њен слом. А слом Америке неће ићи без курца. Извињавам се, без Свјетског Рата.
За помињање ситног инвентара којег је Нато Пакт разасуо и распоредио по Земаљској Кугли, треба неколико књига, неколико деценија, пет глава и три памети.