субота, 24. мај 2014.

2933.
ДОДИК
КОД ПУТИНА,
БОСИЋ КОД
БАКИРА

Видим. Слободни медији и Пушач С потцјењују Сликање С Путином. Опет Руковање, Сусрет Воштаних Фигура.
Пушач С је нарочито аналитичан. Он Додика назива Грмаљ. То је политичка категорија у пичку материну.
Тако се Слободоумље у тој примитивној варијанти претворило у Слободомудље. Опозиционарство се претворило у муљ а политичка сцена у поплаву најамника, плаћеника, блаћеника и примитиваца. Критика власти се претворила у понижавање Институције Предсједника Републике.
Нормално је да лидер једне мале државе, каква је Република Српска, настоји да се сретне са Путином.
Многи би, и њихове државе, били сретни да их Путин и попријеко погледа.
Нормално је да Слободомудци не виде да и Путину треба сусрет са Додиком. Са лидерима малих земаља.
Путин се бави свјетским пословима и важан му је сваки милион становника. Као што је нама на изборима важан сваки глас.
Плитки Аналнитичари, Интелектуалне Оплазе, потцјењују све то неким тезама о лобијима који издејствују ово или оно, сликање и сусрет. Као да нико не зна да на лобијима и интересима почива све на свијету, да на томе функционише и амерички парламент и парламентарна демократија уопште, и ратови, и трговина, и сарадња.
Као што Пробосанско Прољеће Босићево није ствар љубави према Бакиру Изетбеговићу већ ствар интереса. Интереса да се дође на власт и интереса да се нађе Мекушац у Републици Српској.
Иначе, из извора поузданих мени а блиских Бакиру, долазе увјеравања да је за вријеме сусрета Додика и Путина у Санкт Петербургу, био планиран сусрет Младена Босића и Бакира Изетбеговића у Сарајеву.
Ну. Тај Самит на највишем Народњачком Социјалном Идеолошком Нивоу морао је бити отказан јер је Бакир на поплавном терену завиривао тамо гдје није требао па га је цријево за воду пукло у главушу. То је, у краћем року, други покушај самоубиства Бакира Изетбеговића. Први се догодио у његовој кући кад је преживио инцидент познат у медицини као Сјебао Се Низ Гелендер.

Датум сусрета накнадно ће се утаначити.