субота, 3. мај 2014.

2864.
ДОБРОКОЉАЧКА ЈЕ
ТУРСКИ МАРШ
МУСЛИМАНСКЕ
РАДИКАЛИЗАЦИЈЕ

Доброкољачка не треба да се обиљежава као трагедија Југословенске народне Армије. Тај недужни војнички и официрски свијет, као и Тузли, као и у Хрватској, страдао је зато што ЈНА није постојала. Што је њено командантство било једна велика недорасла Пичка. Тим генералима је требало одмах задужити Пичке умјесто Шапки.
Да су бомбардовали Љубљану, кад је требало, не би у Сарајеву нико изводио крволочне турске вјежбе над ненаоружаним људима у колони која се повлачи по договору. И Сарајево је требало бомбардовати због Доброкољачке.
Америка је, много касније, доказала да је то легитиман циљ. Иако у Београду није нико Шиптара убо ни иглом у гузицу.
Доброкољачка није ниуком смислу југословенска прича.
То је прича о почетку претварања муслимана у турке.
То је почетак муслиманске офанзиве Велико Истјеривање Срба из њихове, отоманске, Босне. У садејству Хрвата из Хрватске који су то започели у Сијековцу, на сјеверу, са друге стране.
Доброкољачка и Сијековац дају легитимитет свему што је регуларна Војска Републике Српске урадила у току ратовања у БиХ.
Треба организовати јавно поптисивање и одобравање тог легитимитета. Први ћу да потпишем.
Те паравојне дивјачке операције биле су уперене искључиво против Срба. Свако је знао да су у југословенској војсци остали само Срби, нешто Македонаца и Црногораца. Колоне у Доброкољачкој и у Тузли, биле су Чисто Српство. На које су насрнуле паравојне хорде разних дивјака и јуришића. Па Београд пушта оног Јуришића да се брани са слободе. Умјесто да га утамничи у римском бунару на Калемегдану. Пичке им умјесто Шајкача.
Доброкољачка је била порука Србима да ће их се клати и уништавати док се не затру. То им се у Сарајеву, на Мјесту Злочина, и догодило. И на другим мјестима.
Доброкољачка је била најава геноцида и протјеривања Срба. Само што им план није успио. Зато данас, из свог Федералног Кавеза, реже на Републику Српску ко бенгалски тигрови.
Није им се остварио Барјачки Чвор Хадезеа и Есдеа.
Зато их данас споменик Геопапи, у срцу Сараја, подсјећа на то.
Доброкољачка нема никакве везе са Муслиманским Патриотизмом, са Одбраном Сарајева, са Одбраном БиХ.
То је дивјачки чин како би се разбуктала муслиманска жеђ за српском крвљу.