среда, 1. мај 2013.

2087.
VELIKA ŠTETA
ZA IGRU ŠTO NIJE
BORUSIJA – BARCELONA
 

Moja omiljena Barcelona nije imala šansu da prođe u Finale. Nakon svega što ju je zadesilo ove sezone. Ali ostaje gorčina jednog neregularnog gola koji joj je suđen u Milanu i tri u Berlinu. Dabome da je nemoguće igrati pod betonskim blokom teškim četiri gola. To nije mogao ni Real koji nema povreda, nema skrpljen tim, i nije mu neigrao najbolji igrač, i nije imao problema sa vođstvom ekipe, i nisu mu suđena četiri neregularna gola.
Nu. Bajern je u velikoj formi. Nakon dvije Borusijine sezone i nakon što je objavljeno da dolazi Gvardiola, svi su počeli da se utrkuju ko će se bolje pokazati za novog goniča. Pa i sam Hajnkes. Kako bi dokazao da su gazde lude što ga šalju u staro gvožđe.
To je donijelo rezultate.
Mada nije donijelo Igru. Klasični Njemački Fudbal nikada nije imao Igru. Trofeja je imao napretek ali oni ne svjedoče uvijek o Igri.
Bajern igra Mašinski Fudbal. Imam utisak da ih na treningu prije podne ubijaju kondicionim drilom a poslije podne bičuju.
Bilo bi idealno za Igru da su u Finale otišli Borusija i Barcelona.
Pa, kogod da bi pobijedio Igra ne bi izgubila.
Ovako. Pobijediće Bajern sa tom svojom Reduktor Igrom. Jer Borusija je, bojim se, istrošila sve potencijale, emotivne, voljne i nadmetničke, protiv Reala koji je od ostala tri polufinalista jedini pravi protivnik ove sezone.
Šteta za Igru.