петак, 7. септембар 2012.


1771.
LABORATORIJSKI
NALAZ:
POZITIVNA
BANJALUKA

STJ. Da li Banjaluka ima Sindrom stečenog gubitka imuniteta. Da li ima virus Zapadnog Nilskog Konja. Pičiju Gripu, možda. Obzirom da je nedjeljama bila u Picinom Parku, omiljenoj destinaciji dviju partija, Demokratske i Demokratskog Progresa.
Jer, Depeče, Partija Dragana Čavića, tog srpskog Ča Gevare, obznanila Slogan Zlogan: Pozitivna Banjaluka.
Ča Gevara, Borac Protiv Režima, STŽJ, Sunce Ti Žareno Jebem, boluje od bolesti. Pričinjavaju mu su bolesne i pozitivne stvari. U medicinskom smislu. Što si pozitivniji, to si mrtviji.
Živ sam se namro straha. Ako postane Čokornačelnik Banjaluke, potpisaće, priluda, nalaz Radne Grupe da je SNSD u Banjaluci izvršio Čavocid.
Izborni slogan je filozofija. Hegel politike. To nije za čobane, čokore i čopore. U šta se mogu ubrojati stranke-grupe, stranke jednog čovjeka i manipulativni trećesmjenaši političkog miljea lokalne zajednice.   
Ja sam Pozitivna Banjaluka. Vi ste svi negativni. Vi ste svi u govnima. Ja u Belom Odelu.
Amateri političkih slogana, preprodavači izbornih dosjetki, narcisoidni krsman-čavići, iz ergele En Daj Mi institiuta, koji Krsmanoviću lažu da ga podržava 67% Foče, što je nemoguće, jer otkad je otišao Lektor, Foča nije toliko luda, ili lažu Čaviću da je izjednačen sa Gavranovićem a pred njegovim prostorijama, u Petra Kočića, u Banjalauci, svakog dana ista četiri automobila, iako drži vrata otvorena kao pijačna prodavnica koja daje znak rijetkim kupcima da  radi, misle da je najvažnije biračima i javnosti reći nešto o sebi.
Katastrofalna greška. Birači sve znaju o tebi, Čaviću. Birači očekuju šta ćeš reći o onome što je najvažnije za njihov opstanak. To nije zaposlenje, iako je uvijek na vrhu interesa u anketama, to nije ni plus ili minus, nisu izbori akumulator, to nije ni izjava o demokratičnosti niti o tome za šta si a zašta nisi.
Slogan je izjava, priznanje o suštini. A suština je ovdje Republika Srpska. Zato Esenesde ima slogane koji ne spadaju u političke pizdarije. Imamo filozofiju. Naprijed Srpska. Srpska prije svega. Moja kuća, Srpska. Srpska, kuća do kuće. To je razumljiv jezik koji govori o našem programu koji ide za tim da Republika bude jedinstvena, kompaktna, složna, neprekinuta. Ali nije to isključiva filozofija. Svaka i svačija kuća do kuće je dobrodošla. Učite se. Jeste bolno, ali je nadobudno.  
Nije suština Genocid u Srebrenici. Moj Čaviću.
Zato Banjaluka nije pozitivna. Nema Banjaluka Sidu.