субота, 10. март 2012.

RETUŠIRANJE
NATAŠE KELEČEVIĆ
I AHTEVEA

Nakon cunamija Mareko Mreža Plus i sumnjane kriminalizacije najbližih saradnika, Nataša Kelečević, koja je vodeća Medijašica međunarodne zajednice, u Republici Srpskoj, ali koja je na medije, svojevremeno na SRT, došla klasičnim Endemsmkim Nepotizmom Lijevča i Srbačko-Nožičke Ravni, kojeg je odnjegovao Esdees, poduzela je široku akciju u javnosti kako bi se redizjanirao i retuširao njen i imidž Atevea. Očito je da Ateve još treba Međunarodnim Fridrih Ebertima i drugim tragaocima za mogućnostima rušenja Vlasti Republike Srpske.
To se odmah i pokazalo u njihovom najcentraljnijem Dnevniku. Ukazale su se dvije slike i prilike. Milijana Kos i Meddžida Kreso. Pošto su nerazmrsivo ispreplele slinave učtivosti, zahvaljivanja i okoušne osmijehe, Meddžida je saopštila da bi rado došla i u Banjaluku. Ne moraš. Pošto je Milijani zahvalila što je Ahteve došao njojzi k nozi. I mahao repićem.
Nataša Kelečević je, prije tog dnevnika, na svojoj televiziji objavila intervju sama sa sobom.
Tu je saopštila da je ATV prošla nekoliko teških godina. I da ih čeka još nekoliko teških godina. Ali da neće činiti komprom u pogledu svoga Fundamenta. Jer, Vlast je veoma ranjiva, reče Nataša.
No, ta Televizija za najavu i generisanje masovnih protesta radnika, boraca, invalida, logoraša i ulično razvlačenje Vlasti, niti njena Nataša Vodilja, ne reče ništa
• o optužbama njenih čelnih ljudi i saradnji sa Mareko Gledanošću, kojom se, lažnom, Ateve tako znala ponositi,
• o tome kako je dobijen plac u centru grada
• o tome kojim je sredstvima finansirana moderna i skupa zgrada male televizije čiji veliki dio prostora ne donosi ni marku profita
• o tome zašto je građena ta zgrada dok stadion Borca, na dvadeset metara od njih, nema tribine
• o tome zašto je građena ta velelijepna blješteća zgrada dok na samo kilometar i po vazdušne linije sirotinja ide na crvenokrstni besplatni obrok da bi preživjela
• o tome kako se finansira taj medijski Štrajkovab
• niti o tome zašto je ta nezavisna, fundamentalna, slobodarska, antitotalitarna, poluzvanična protivvladina Tehlevizija počela da prima pare od Mrske Vlade Republike Srpske.
Nu, Nataša Kelečević s ponosom saopštava kakao je blokada probijena. Kako su svi shvatili, misli na Esenesdovce, da je ona, Ahteve, veoma značajna u Komedijima i Nevinarstvu.
Vidljivo je pak, da je sa dolaskom Vladinih Para, intenziviran i dolazak vladinih funkcionera.
Vidljvo je, takođe, da Ahteve više ne kritikuje Vladu i Predsjednika Vlade. Ali kritikuje Predsjednika Republike.
Da li je Ahteve kupljena ili je shvatila da je Vlada Republike Srpske nezaobilazna na ovim prostorima. Ili je pak sve slučajno. Vlada imala para, dala medijima, pa i kumici, odnosno Kudsviturcituimaliateve. A uvijek ima ministara i poslanika koji uživaju da ih tetke gledaju na teve.
Ja, da sam Ateve, ni mrtav ne bih uzeo marku iz Vladine Ruke.
Kad kurve uzimaju pare, bilo kako, stvar je jasna.
Kad pošteni uzimaju pare, nako, stvar je opasna.
Vidjećemo našta će sve izaći. Iskreno, želim da narodne mase prestanu ATV zvati Televizijom Dževrije, po liku iz njihove turske serije Kad Nezavisnost Opada.