четвртак, 19. јануар 2012.

SRBORĐJE U ALKAIDNOJ MREŽI
Povremeno izgleda da su nacionalni kvazidestruktori Srba tek asteroidni otpad koji rasuto luta vaseljenom žudeći za kakvom atmosferom kako bi se usijao, zablistao i nestao u svojih tri, četiri sekunde slave Slobode Protiv Samog Sebe.
Onda se tu pojavljuju razne Protuve, Čankolizi, Sifilisti, Pisoari poezije i proze, Jajni romansijeri, Prodane Guše i Veše te raznorodni smradobrazi koje je teško povezati u neki Smisleni otpor, Drugo mišljenje i Treću Intelektualu. Jer, svako od njih, pojedinačno, potpuno je beskoordinatno samoonanišuće đule koje ima toliku podršku javnosti i okoline koliko puta sam pročita svoj vlastiti tekstomrz.
Ali. U slučaju Nitkolaidis Da Je Bole, digla se cijela bulumenta da podrži Jajnog Romansijera koji je, kako Brdnjaci, Srbljaci i Divljaci ne razumiju, pisao u tom poetskom, svekosmičkom, suprahumanoidnom stilu. Da je Bole aktivirao. Bio bi to Civilizacijski Iskorak.
e-Govnine, prosjačaki portal koji stalno objavljuje vapaje za finansijskom pomoći svojih portaldžija i tako potkrepljuje svoje herojstvo, Evo, mi bez dolara u džepu, ginemo na Antisrbikadama mondijalističke serevolucije, Udijelite hrabrim ljudima Pece Zluce, postao je, u Slučaju Nitkolaidis Da je Bole, lijevak za septolite raznorodne solidarizacije i odbrane dotičnog anarhoradikala željnog civilizovanog trinitrotoluola.
Čak se, na tom portalu, usrao i Donji Vešović. Kako se ja nisam prvi sjetio da napišem ko moj mlađani Vladika. A meni Serdare.
Čak je i Saraj Kotlina ućutala nakon Prvog Bjesnila povodom Dvadeset Godina. Valjda su shvatili da su postali Mesići Usrane Bosne. Ućutali su medioguzi, bakirluci i opšti javni talež. Ali se Antisrbarikaderijum ne smiruje već proširuje i proseruje lijevak.
Okupila se, dakle Srpska Al Kaida, okrenuta, bezargumentovano i bezrazložno, vlastitom nacionalnom okruženju i odmah iskoristila priliku da sve oko sebe nazove fašistima. Osim Snežane. Ona im je odavno platonski jutarnji onanist.
Nije samo nešto bolesno u njihovim pojednačnim glavama. I džepovima. Bolesno je nešto i u toj Zemlji Srbiji koja se dovela u tu situaciju, dovodi se decenijama, da iz ptičijih jaja leže zmije, da umjesto intelektualaca desničara ili inetelektualaca ljevičara, njeguje interesektualce, da umjesto nacionalnih ideja, bilo kojeg predznaka, generiše autodestruktivne individue protiv kojih nema dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.