уторак, 17. јануар 2012.

NITKOLAIDIS I ENVER RAZLAZ
Intelktualna Nakaza, Kazalo Kazaz, koji šuti povodom stotina katastrofalijuma civilizacijskog dosega koje se svakodnevno događaju u Sarajevu, ustao je u odbranu, zajedno sa nekim bratstvojedinstvenim polukrižnim uzdrugom Horvatom, na svakodnevnom posrtalu i prosralu e-Govnine, u odbranu Svijetle Majske Knjižne Gore, izvjesnog Nitkolaidisa.
Andrej Nikolaidis je Sarajizmećar posebne vrste, novovjeki janjičarski sepetar koji se odgojio u sadejstvu sa najboljim poturičkim kotlinskim snagama i koji se hrani na lešinarstvu Sarajske Kurbanizacije Srba. On, i oni, Donji Vešović, Peci Zluković… su Kotlinašenje adirali samopromocijom pa centripetalnim baleganjem po svemu oko sebe, od sebe prave Šehide Žrtvene Kotline i veličine Abnormalnog Moralnog Izljeva. Taj Sarajeizmećar, Nitkolaikus, objavio je žalopojku na temu Što ga Bole ne potpali. Eksploziv.
Onda je Kazalo Kazaz uključio sve svoje intelektualne rerne kao bi ispekao filozofsku i intelektualnu odbranu Jedne Obične Crnogorske Budale. Kakav Bole, takav Nikolaidis. Tu je Kazalo napisao:
• Cilj je satanizirati svakog analitičara i kritičara režima kao teroristu i talibana.
• Sjajni crnogorski romanisjer samo ukazuje na karakter vlastodržačke ideološke prevare i paranoidnosti.
• Uvijek se nađe neki Nikoalidis, neki Luković, neki Vešović, neki tamo intelektualac koji razori njihovu ideološku laž.
• Nikolaidis je opasan po taj režim, jer demaskira dodikovski tip bezočnog etnokapitalizma i njegovu vampirsku eksploataciju bosanskosrpske bijede i sirotinje.
• Cilj je zabraniti svaki mogući oblik kritike i svim sredstvima se obrušiti na kritičare.
• I ne manje važno – destabilizirati i srušiti Crnu Goru, što je san svakog Miloševićevog ideološkog klona.
Uz cijelu lepezu pridjeva, i Podmeta, Kazaz je svoj Drobraz uložio u govna.
Dakle.
• U tekstu o kome govori Kazalo, nemoguće je prepoznati analitičara i kritičara. To ne može ni FES, Fridrih Ebert Štiftung.
• Sjajni Crnogorski Romansijer nema pravo da bude Mračni Srpski Ljudožder.
• Kuku Bošnjacima ako su spali na to da ih od ideološke laži Srba brane Nitkolaidis, Donji Vešović i Zluković.
• Nikolaidis nije opasan čak ni po sebe, Gospod čuva budale, a kamo li po Republiku Srpsku. Na njoj zarađuje tek neki fildžan vampriske krvi.
• Otkad se estradno lešinarenje i prizivanje pogreba svrstava u kritiku.
• Ko je ovdje, u cijelom slučaju, pomenuo Crnu Goru.
Moj Envere. Samo vi perite svoje usrane Ganiće, Backovićeve, Oriće, Divjake, hučite im u svijetla mudanca i, potom, ih glancajte, da ne korodiraju i patiniraju. Oni su šehidi, junaci, orijaši, golijati, svijetle majske zore Alijine Krvave Žrtve Mira za BiH.
Kad ne možete obraz, dušu i ruke, uglancajte im mudanca.
I hvalite, međusobno, jedan drugog. Tako se izdižete iz vlastite tepsijske plitkoće iz koje ne čujete glas Samo je ti sinko dijeli, ne gledaj na mene.
Dok se jednog dana na mjestu onih panoa, Dobro došli u Republiku Srpsku, ne pojave novi. Upozoravamo vas da ulazite u Federaciju.