четвртак, 21. јул 2011.

KAKO JE SRPSKI
KOLJAČKI GEN
ISKVARIO TURKE
Profdr Rešid Hafizović, na promociji Univerzitetskog informativnog glasnika u Sarajevu, javno je izložio svoje genotalije, nauke o genima kod Srba Koljača a to je objavilo i Sarajevsko Oslobođenje, integralno.
Mrkli profesor Hafizović je jedan od eklatantnih proizvoda Suve Destilacije Muslimanske Žrtve u Bosni i Hercegovini. On je, dabome, samo vrh ledenog intelektualnog brijega u onome što o Srbima misle islamintelektualidi.
Besmisleno je smisleno citirati šta je izgovorio Profdr na promociji tog časopisa kojim će da se doje mladi muslimanski akademci a koji će, ako mu je ovakva uvodna riječ, biti mrklina u međunacionalnim odnosima u BiH. Stoga donosim samo karakteristične šire sintagme.
• Ubilački nagon i genocidni impuls srpskih zlotvora
• Gen koji u posljednjih stotinu pedeset godina već deseti put vitla kamom nad bošnjačkom glavom
• To je isti onaj gen prepoznatljiv od ranije, u ranom srednjovjekovlju, u savjetima Stefana Prvovjenčanog
• To je užasni gen koji je silno opterećen neizlječivim kainovskim sedimentom, krvožednim naslijeđem koje ne opstaje niti broji da živi ako ne ubija drugog i drugačijeg kadgod može i u svakoj prilici
• Srpske ubojice i zlotvori bili su tek puki izvršioci na terenu onih najmonstruoznijih genocidnih planova što su ih krojili njihovi politički nalogodavci u Londonu, Parizu, Moskvi, Beogradu i, nažalost, u Njujorku, u najvišem tijelu UN
• Prije stotinjak godina devedeset posto ove zemlje bilo je bošnjačko vlasništvo
Ovakva Genijalnost Geneze Gena nikome ne zapada za oko niti se vidi kao problem u BiH. Neki dijelovi PIK-a, pak, glavni problem vide u Retorici vođstva Republike Srpske, kada govore o referendumu, kada spore neustavne, nametnute zajedničke institucije, kada govore o dejtonskim autonomnim nadležnostima.
Profdr Hafizović, i čitavi kordoni vjerskih, intelektualnih i javnih muslimanksih udarnika, stvaraju novu islamsku svijest u BiH koja će imati fundmanet u saznanju da žive posve blizu stoljetnih istrebljivača sa pogrešnim, koljačkim, genocidnim, prirodno ubilačkim genima.
Ako takav srpski gen doista postoji onda je Hafizović njegov direktni nasljednik kojeg je preuzeo onda kad su mu preci prešli na islam. Nadam se da je to bilo dobrovoljno.
Ubilaštvo, istrebljenje, sabljarenje, koljaštvo, na ove slavenske prostore donijeli su Askeri Otomanske imperije. Da bi opstali, Srbi su od njih učili. I nisu samo učili Srbi. Ili možda Hafizović misli da su Otomanski askeri ovdje došli sa visibabama i kaćunima pa ih ti koljački Srbi preobratili u pokoritelje, sabljitelje i na kolac nabijatelje. Pa su u turski jezik ušle čiste srpske riječi: Jatagan, Top, Topdžija, Asker, Megdan, Đozbajidžiluk, Džihad, Džulus, Džaltara, Dušmanluk... i zauvijek promijenile Gene Dobrih Otomanskih Turaka.
A onima što im smeta Retorika:
Ovo, od Hafizovića, nije retorika. Ovo je čista motorika. Poziv za budući rat protiv Srba.