недеља, 5. јун 2011.

MOBILIZACIJA TRAJE
Dabome da sam u opasnosti da postanem zavjeroteoretičar. Ali, svi smo u toj opasnosti. Ili, pak, u opasnosti da nas pojedu zavjere.
Mirni istoričar Ivo Lučić izgovori nedavno u Zagrebu, rečenicu koja traje od Uklete Noći Referendumskih Noževa. Mobilizacija je već na djelu.
Ja bih stvari proširio. Mi smo okupirani mobilizacijom.
Tačno je da se neprestano obilježavaju, sahranjuju i identifikuju žrtve i mjesta ratnih podviga Patriota Bosne. Ne samo na Hajatu i na FTV. To je prava papirnato-elektronska najezda. Premrežavanje.
Drugi rod te okupatorsko-mobilizacijske vojske jeste internetska najezda. Sva sila portala i komentatora, kao da su zaduženi i organizovani, na čelu sa E-govninama, svakog drugog sata satanizuju Srbe, Srbiju, Šumsku, Srpskulturu...
Satanizacija Republike Srpske, za koju se sistematski laže da je nastala na zločinu i genicidu, ona je nastala na raspadištu SFRJ, kao i svi, samo je drugo ime za satanizaciju Srpskog naroda u cjelini.
Obilježavanje zločincima svakog srpskog viđenijeg pojedinca, iz bilo koje oblasti, poseban je rod propagandnog utemeljenja. Nakon Mladića, na udaru je, mnogo intenzivnije nego što je to bilo prije, sa krivičnom prijavom Komšića ili šta je već uradio, Dobrica Ćosić kao Zločinac Svih Zločinaca. Doći će i do Dimitrija Tucovića i Branislava Nušića.
Eskadron plaćenika svih vrsta na svim mjestima, takođe je organizovan u naročiti rod vojske okupacije. Postoje plaćenici koji nadničare na priznanju Kosova, plaćenici koji nadničare na Dodiku, plaćenici za Nato i Eu, plaćenici za imenovanje, po redu, fašistima...
Al džazira je takođe rod vojske okupacije. Tobože se dugo i naporno diskutovalo gdje će biti locirana. Pa onda u Sarajevo. Milić još iznosi umirujuću tezu kako ta Al džezvira neće uzimati marketinški kolač domaćim televizijama. Ona je finansijski pokrivena. A zbog čega onda dolazi na ovo tržište ako neće da zarađuje. Očito, da nešto prodaje i natura.
Pizdocmizdrene turske serije na svim televizijama koje drže do sebe ko kurva do raspitivanja o porodici mušterije, nisu rod vojske okupacije. To je oružje za masovno uništenje. One su predeskadron koji treba da stvori toplu klimu za ozvaničeno prisustvo Turske kao političkog faktora u BiH. Dok se ta klima ne stvori Turska, Boki i Baki će igrati Gluvo Glamočko, malo na Bosforu, malo Nasred Zemlje Srbije. I dok ne dođe vrijeme da ga Turska zaigra sama nasred Sarajmezistana.
Ta Srbofašizacija, shvaćena i kao fašizacija i kao faširanje, samo je naizgled okrenuta eksluzivno prema Srbima. Hrvati su u drugom planu zato što ih se treba pokušati odvratiti od saradnje sa Srbima, raznim lizalima i šarenim lažama kao što Incko priča o tome da predsjedavajući treba da bude Hrvat iz hrvatskih stranaka ili kao što Petrič priča o tome da treba ukinuti kantone i povećati prava Hrvata. I zato što se procjenjuje da oni nisu ozbiljna prepreka Kordonima okupacije. Dugotrajno umrtvljivanje od njih će načiniti laku metu, kada za to dođe vrijeme.
Cijeli sistem je sročen da svakodnevno i na svim frontovima stvara mržnju prema Srbima, stvara odbojnost prema Srbima i stvara Urođeno Zločinstvo Srpsko. Tako će pojedinačna i kolektivna svijest, malo po malo i nesvjesno, prihvatiti poturenu i podmuklu tezu da se sa tim Srbima ne može živjeti pod istim krovom.
Ali rješenje u tom trenutku završene mobilizacije neće biti otcjepljenje Bosne ili raspad BiH, nego će se ponuditi, kao prirodan tok stvari – okupacija, aneksija, eliminacija. Oluja.