среда, 12. јануар 2011.

KOMUNJARLUK JE
RAZBIO I ONU ZEMLJU
Komunist Zlatko i Skojevac Sulejman nastavljaju pakleni plan. Ne treba se zavaravati. Platformaši nisu naivni i ne igraju jednu ligu. Mislim da je koncept sačinjen tako da se ide na Sve ili ništa a tucaničkim putem Što gore to bolje.
Dabome, Zlatko i njegov Skojevac razumiju da je mogućnost raspada, kao posljedica njihovog djelovanja, potpuno izvjesna. Ne samo raspada BiH nego raspada i Federacije. Njihov jedini i zadnji adut je to što smatraju da Međunarodna zajednica, dio koji je na njihovoj strani, neće dozvoliti takav scenario i da će odigrati na funkcionalni, odnosno na unitarni mlin. U sklopu tog aduta je i to što Srbija i Hrvatska ne smiju direktno podržati ili priznati raspad BiH.
Komunjare su, ne komunisti, razbili i onu zemlju. Tako rade i sa ovom.
Demonstracioni potpis sporazuma sa nekom SSSSSSSS-asocijacijom sindikata dokaz je da Zlatko i Skojevac ne misle samo na Federaciju a odriču se BiH organa vlasti. Oni idu temeljno jer je plan temeljno i sačinjen, od vještačke konstitutivnosti do rasporeda delegata u Domu naroda, od kandidovanja Komšića u prvom mandatu do umobolnog proglašavanja pobjede nakon ovih izbora.
Očekujem da će SDPSDA uskoro potpisati sporazum i sa Oružanim snagama BiH, sa Slobodnim medijima i Udruženjem novinara, pri ćemu će Bakir biti s one strane. Ne s one strane zakona nego s one strane stola. U odnosu na novinare.
Kao što je stvarao za domaću i stranu javnost privid pobjede poslije izbora, sada SDPSDA stvaraju privid masovne društvene podrške. Čak i Tihić govori o socijalnim aspektima, SMJ.
Ako uspije Politički terorizam sa proizvodnjom esdepeovih Dioksin Hrvata u Domu naroda Federacije, HDZ i HDZ 90 ne trebaju ni na koji način dati alibi takvoj vlasti a oba i SNSD i SDS ne trebaju učestvovati u vlasti Naseobine koje onda neće ni biti. Tako će se SDPSDA naći u procjepu nelegitimnosti demonstrirane od većinskih hrvatskih teritorija i vakuuma sa nivoa zajedničkih organa.
Ako bi četiri stranke Mostarskog samita djelovale suprotno, legitimizovao bi se, i legalizovao, teroristički udar na vlast SDPSDA.
I tada bi, na sljedećim izborima, nastupilo potpuno Utamničenje.

3 коментара:

Анониман је рекао...

Jeb'o te Bog čita li iko ove vaše jebene blogove?????

Inače, "platformisti" potpisuju nešto tamo sa sindikatima...Šta imaju stranke da pregovaraju sa sindikatima?! To nikad nigdje nije bilo niti će biti.

Koalicija "partizana", islamista, ustaša i oportunista je jajjaća stvar koja se ikada dogodila u jebenoj BiH!!!! Ovo može samo kod nas!

K'o as na desetku za SNSD!!! Dokle god u Federaciji političari budu onako bedasti i neozbiljni, dotle će i SNSD moći da čvrsto u kandžama drži vlast u Republici Srpskoj.

Ali kad nam postane jasno da nema jake Federacije bez jake Republike Srpske i obrnuto. Tek tada će i BiH biti jaka. A biće tako dok je glavni argument za osvajanje vlasti je da nam nije lošije nego u prvog komšije. Jebo nas Bog, pa u BiH nema nijednog ozbiljnog političara! Nažalost to je tako.

Jeb'o bih vam mater svima, ali mi se to čini pomalo neprikladnim, a i vulgarno je. Zato ću vam samo reći:
-GONITE SE NESPOSOBNJAKOVIĆI!!!

Анониман је рекао...

De Rajkane, 'beš to. Reci ti nama ko će napraviti vlast na državnom nivou?
Moja prognoza je HDZ-ovi, SNSD, SDS, SBiH, Radončić i SDA!

Antirajkovasic је рекао...

Učini uslugu čovječanstvu i počini suicid !