уторак, 28. септембар 2010.

NUDIGUZI I POTOPNICI
skica za opijelo opoziciji
KOMEDIJANTI
Očekujem da se Četvrtog Oktobra, koji prvi dođe, uzajedinjena opozicija izvini javnosti, biračima i širokim narodnim masama, radnicima, seljacima i poštenim nevladinim organizacijama, za svakovrsne prevare, obmane, presije i komendijancije koje su im priredili tokom pretpranja i pranja mozgova u kampanji za ove izbore. Pokoj im duši.
Manipulativnim medijima ne bi pomoglo ni izvinjenje. To treba poštrojiti, povaditi jajca, naživo.
Najprije je Ognjeni Tadić izjavio da je sramota što je Dodik išao kod onog Poltavčenka i dovodio ga ovamo. On, kad bude prijesednik, kad moja baba bude imala ona jajca, on će Putina u svakom kvartalu dovoditi u Marićku i Jelićku a Medvedeva najmanje jednom nedjeljno u lov na divlje svinje i međede u Tisovcu. Medvedev će imati, takorekuć, mjesečnu kartu Moskva – Tisovac.
Onda je Mladen Izvanić, instruiran izvana, i njegova Partija Dokumentovanih Prevara, saopštio da su Kinezi pronašli specijalne mastiljave prstenove, sa tajnom tintom koja glasačke listiće čini nevažećim. Kinezi su, onda, pošto podržavaju Srbe a i Dodik je bio u Pekingu, odlučili da to poklone Esenesdeu i da tako pokradu 700.000 glasova. Jedino je bolju budalaštinu izvalio Radovan Karadžić, u ratu, kada je rekao da je u Rusiji nabavio tajni crveni žele koji će bacati iz vazduha na muslimane jer uništava sve što je zeleno, osim trave i lišća.
A sinoć je Dragan Čavić, nekadašnji predsjednik Republike Srpske i cijelih Čokorskih Polja, napao Srbiju i njenog predsjednika Borisa Tadića što je u mjesec dana triput kontaktirao i podržao Režim Republike Srpske. A njegov, Tadićev, dolazak u Doboj, na predizborni skup, kaže Depeče, prevršava svaku mjeru. Supervizor Srbije i Borisa Tadića. To je, izgleda, Čavić.
Kad bih bio u takvoj situaciji, kao nudiguzi i potopnici, a ne bih znao da sročim četiri programske rečenice, uzeo bih program Žirondinaca i njega saopštavao ljudima.
Zar je, doista, moguća takva vrsta poniženja Srba. Kakvu već nedjeljama priređuju Komedijanti Opozicije.