петак, 11. јун 2010.

LEŠINARI KRUŽE NAD SRBIMA
KACIN
Saopštenje koje je izdao potpredsjednik delegacije EP za JIE i izvjestilac za Srbiju, Jelko Kacin o tome da pozdravlja prvostepenu presudu Haškog suda genocid u Srebrenici, Beari i drugima, prelazi mjeru političke trpeljivosti i svrstava Kacina u profesionalnog političkog lešinara nad Srbima.
Presude suda se ne osporavaju ali se i ne reklamiraju niti pozdravljaju, to bi makar mogao da zna slovenački provincijalac i amaterski propagator rata za raspad Jugoslavije.
Pozdravljajući presudu, koja nije konačna, on u stvari vrši pritisak na sud i nastoji da održi i pojača pritisak na srpski narod, tovareći mu na leđa, po milioniti put, sumnjivi genocid u Srebenici. Jer genocide ne proglašava sud za ratne zločine i genocidima se ne mogu nazvati organizovana ubijanja ratnih zarobljenika, nedokazane izjave o tome da je neko saopštio da treba pobiti zarobljene niti se genocidom može kvalifikovati neidentifikovan broj žrtava za čiju likvidaciju nikad nije utvrđen stav, program, zakonska podloga ili odluka bilo kog organa vlasti.
Pri tome treba biti jasno da svakom ko je odgovoran za tragediju Srebrenice, treba dodijeliti maksimalno moguće zakonske kazne.
Jedino što se ne može prihvatiti jeste suđenje za genocid radi suđenja Srbima i likovanje nad genocidnim Srbima kao što čini lešinar Kacin.
BABIĆ
Ne znam šta je bilo onima u Nezavisnim da objavljuju proseravanja izvjesnog septembaraša, devedesetrećaša, Babića, o tome kako on vidi političku scenu, kako on za svoje sitne najamnike pravi sitna obavještajna izvješća, kako je cilj Međunarodne zajednice, kao da on zna šta je Međunarodna zajednica jer se bavi i boravi u Međusokačkoj zajednici, njegov domet su onaj propali baletan i špijunizirani Rafi, da sruši Dodika i tako da sruši Republiku Srpsku, i kako on to neće više da radi jer je bio zaveden, zabluđen i zajeban.
Biće da je nestalo para jer nestaje platiša.
Odlaze vam platiše, pizda vam materina.
Platiše koje su plaćale neartikulisane budalaste pojedince, egzibicioniste i autiste, samostalne medijske projektčiće, demokratske pizd-genijalce, nevladine organizacije, plaćali demokratski, kešom, iz ruke u ruku. Moj pradjed Toman mi je govorio da se samo ona stvar daje iz ruke u ruku.
Sad bi svi polako da se vrate, svi se predstavljaju prijateljima mrske vlasti, mrskih kriminalaca, mrske vladajuće klike.
Odlaze im platiše.
Tone im Titanik velikog ambasadorsko-garažno-ohaerovskog demokratskog projekta o udruživanju svakovrsnih političkih nakaza u plaćenički tor nazvan Demokratija sa predsobljem nazvanim Borba protiv kriminalaca koje je birao narod.
I Babić je jedan od lešinara nad srpskim narodom.
Za sitnu lovu.
Ne razumijem, ipak, zašto takvim protuvama davati prostor. Kad nije imalo učinka ni ono što je proseravao ni ovo što se, kobiva, kaje.