среда, 9. јун 2010.

INCKO ĆE BRANITI SRBE
U nekoj od emisija bijeljinske sojenice Esdeesa i mračnjačke manipulativne tevetvorine, nastale u srpskoj borbi za svijetle Srbe i mutne pare, kao blještav primjer Kriminalizovane Odbrane Srpstva, Been televizije, pred zmijskim očima Suzane Puls, siroma Valentin Incko, u semberskom narodu, a i šire, poznat kao Vicko Navijač, saopštio je umiljato i ljigavo kako Republika Srpska nije ugrožena i kako, kada bi se to dogodilo Srbima, i on bi branio Srbe.
Nejasno mu je kako ga napadaju kada je on samo malo koristio Bonska ovlaštenja, kod produženja mandata stranim sudijama. Sitnica. I kada je pred Savjetom bezbjednosti, učestvujući zajedno sa Harisom Istambulskim, pohvalio Republiku Srpsku.
To isto, o neugroženosti Republike Srpske, povodom stalne Esenesdeove primjene Entitetskog glasanja, pričao je i Mladen Ivanić. Samo se nije tako smijuljio kao Vicko.
Stoga nije slučajno Navijač došao u emisiju Been teve.
Navijač je, u stvari, želio da poruči gledaocima tog ravničarskog medija, da vlast u Republici Srpskoj pogrešno radi kada provodi svoj program odbrane i zaštite Republike Srpske na osnovama Dejtonskog sporazuma a od raznih Ovlaštenja koja nisu utemeljena na tom sporazumu niti u ustavu BiH.
Vicko Navijač se tako svrstao u opoziciju u Republici Srpskoj. Samo još nije rekao kojem bloku ili kojoj samostalnoj političkoj radnji će se pridružiti.
I red je da to saopšti na tom svijetlom mediju.
Našta su spali Srbi u BiH. Da ih brani Valentin Incko.