петак, 17. новембар 2023.

 

ТРЕБА ОТВОРИТИ
ШОПИНГ МОЛ
ЗА КУПОВИНУ СТРАНАКА.
НЕМА СМИСЛА
ДА ИХ СВАКО ФОРМИРА.

 
Каква вас Странка занима. Или, можда Партија, Покрет неки.
Најприје да видим вашу понуду. Имам неке идеје али нисам баш разјаснио и разбистрио сам себи.
Па, генерално, имамо Странке које имају Гаранцију двије године. Рок трајања је максимално два Мандата. Али, ви можете да се продате и прије истека Гаранције.
То је добро. Која је оно Странка.
То је КЉУН. Нешто најновије, задња ријеч технологије. Коалиција Љубави и Наде.
Јел то баш за Политику.
Даааа. Ко убило се. Није ништа одређено, није једносмјерно, може за свашта. То је Будућност. Добијате и Предсједника Странке. Ено га за оним столом, лакира нокте. Знате, прошло је вријеме лидера ШЕ-1 или ВУ, који реже, арлаучу а послије испадну Пииииизде. Овако имате већ готов технолошки производ. Савршено.
Какве ставове заступа тај КЉУН.
Може све, може Љубав до Токија, може Нада до Просјака.
А ови са Моторкама.
То је ПДП. Партија до пања. Капацитет максимално три Шумска Газдинства и десет Кружних Токова. Али, то је превазиђена технологија. Нешто ко Вартбург из 1980е.
Имате ли неку Странку која је добра са свима.
Немамо то али имамо која је добра са Америчком Амбасадом. Онда Амбасада учини да је Странка добра са свима. Мислим, сви су добри са њом.
То није практично. Види се кад се иде у Амбасаду, надзорне камере и то.
То је уочено. Сада се копају подземни ходници, као Хамас, и онда идеш без бриге до своје Амбасаде.
Како се зове та Странка.
Ви одређујете назив, да се боље заварају трагови. Имамо лепезу назива. То посебно купујете.
Имате ли неку Националну Странку.
Немамо такве. То је, данас, ризично. Сви скоче на ту Странку, уводе Санкције, оптужују за меки утицај Русије. А ви знате да је меки најгори, ако ме разумијете. А и људи сада воле да се улизују, подилазе, да се продају, да цинкаре, да издају, то је Тренд. Таква Странка не би прошла нигдје.
Ма, ја имам у мом крају Националисте. То не јебе никога а одмах јебе матер. Не могу ја њима на очи са лакираним ноктима.
Не треба. Обучете гаће дугиних боја. А купите Странку СИР, Странка Синхронизације и Реформи. То вам је за Интеграције свих врста ко убило се. Па кад одете у Брисел и то, кад будете скидали гаће, одмах ће знати с ким имају посла. Тако ћете те Националисте превести жедне преко воде. Оно, наше а интегрисано.
Занимљиво.
 

Нема коментара: