четвртак, 27. јул 2023.

 
СУЛУДО
СРПСКО ЗАЛАГАЊЕ
И ЛЕЛЕКАЊЕ,
ДА УСРАНА БиХ БУДЕ БОЉА
И ДА КРЕНЕ НАПРИЈЕД
 
Ратови у БиХ су почели против Срба.
Као и цијели Распад Југославије.
Муслимани су, Алија Изетбеговић, за БиХ, жртвовали Мир.
Нису Срби жртвовали мир за Усрану БиХ.
Има цијели један слој Срба у Српској који свакодневно јечи и кука о томе како Ова Земља не иде напријед, како би могло да у БиХ буде боље, како да направимо ово, како да се уреди оно, па да и ми идемо у Европу...
Тај слој је састављен од плиткоумних маргиналаца, случајних скоројевића, медијских провинцијалаца или плаћеника на западној сиси, од привидних интелектуалаца и случајно успјелих приватника, од АА Политикоида и индукованих западашких странчица и групица за састављене столове.
Цијели Српски Живаљ, чак и они који гласају за те западашке индуковане Странке и АА Дркаџијке, не види БиХ као Будућност.
Слична ситуација је и у Србији. Сви или већина су против овог и оног а Вучићева Србија и Медији, воде посве другу Политику.
Овдје је ситуација таква да је Јавност, већина Медија, окупирана од тих Скоројевића, Западашких Медијаша и АА Политикоида.
Други дио, државни Медији и други, потпао је под Политичку Коректност и самопрокламовану уљудност, кобива Ми нисмо Срби Дивљаци, нисмо национално искључиви, нисмо ортодоксни, ми смо увиђавни и паметни...
Такви се, сутра, не могу борити против Орића и других Кољача.
Који чекају прилику.
Стога се у Јавност мора улити дио Колективне Свијест Срба у Републици Српској.
То је опомена Кољачима и наук Србима.
Република Српска и Срби, немају у БиХ никакву Будућност.
То је Црна Кућа за нас.

Нема коментара: