четвртак, 11. мај 2023.

 

МУСЛИМАНИ БиХ УЛИЗУЈУ СЕ
ХРВАТСКОЈ И ХРВАТИМА ОВДЈЕ,
ПУТИН ЗВАНИЧНО ПОДРЖАВА
РЕПУБЛИКУ СРПСКУ

 
Само наивни слободарски и демократски, кобива, муслимани Сарајева, мисле да су Бакира и Бакираше, склониле прогресивне, нормалне, политичке снаге.
Ради се о спашавњу муслимана Сарајева и одржању на површини какветакве могућности да се БиХ одржи на окупу, на коју би се утицало, коликотолико, преко понизних муслиманских снага.
Бакир и Бакираши, нису били погодни за то.
Завадили су се са свима, па и са Хравтима, који су им омогућили опстанак. И, на извјестан начин, уз свјесно жртвовање Хрвата БиХ, опстанак барем Дејтонске БиХ.
Бакир и Бакираши су муслимане БиХ живе зазидали и унаказили Дејтонску БиХ, до непрепознатљивости и границе провалије.
Зато је уклоњен Бакир и СДА.
Западни Кројачи се враћају провјереној формули. 
Муслимани да буду лажно понизни а Хрвате, опет, да искористе низашта.
У том је и срж игре да се одвоје Српска и ХНС, Додик и Човић. Коју проводи и Противсрпска Опозиција у Републици Српској.
За то вријеме, Москва, званично, преко Пескова, преко Амбасадора Калабухова, који је на Дан побједе над Фашизмом, био у Бањалуци,  и преко Путина, који се, очито, сагласио са тим да се Додикова посјета најави, подржава Републику Српску.
Она подржава Дејтонски Споразум. У коме је Република Српска Држава.
То значи да БиХ пуца по Хантингтоновој Линији Сукоба Цивилизација.
По Линији Јалте.
Ако падне Ердоган, пукотина ће се повећати.
Тако да Пројект муслиманског улизивања Аритметичара Хрватима, као и Бећировићева посјета Загребу, не значи нужно Циљ одржавања БиХ.
Може да значи и спашавање муслимана, јер у раздвајању БиХ, што ће се морати догодити или на Дејтонским Границама или на потпуном осамостаљењу Републике Српске, нема рјешења за муслимане. Кантон Котлина не може да буде ништа. А немају никакву везу са Тузлом и Бихаћем.
Ради се на дугорочном удомљавању муслимана Хрватима.
Нисам сигуран како ће то Хрвати да приме.
Осим на силу, као и у Ратовима у БиХ.

Нема коментара: