среда, 8. март 2023.

 

ШТА ЈЕ У ПОЗАДИНИ
БОРБЕ ЗА КУН СЛОБОДЕ,
СЛОБОДЕ КЛЕВЕТЕ,
СЛОБОДЕ УВРЕДЕ,
СЛОБОДЕ НЕИСТИНЕ.

 

Новинар који употријеби Синтагму, Мој Извор, није Новинар. Он је Трансимисиони Манипулатив.

Мирко С Којотовски Васић

 

■ Да ли Новинари, Медијаши, говорим о Новинарима са Редакцијама, у Републици Српској, пишу Лажи. Тај и тај је организатор цјелоноћних хомосексуланих оргија. Тај и тај је шеф дилерима дроге и прометује 213 килограма мјесечно...
Не пишу.
■ Да ли Новинари преносе Лажи које неко други изрекне. Понекад. Али за то, ако је заиста Лаж о некоме и нечему, нису одговорни они.
■ Да ли Новинари користе „своје изворе“, „познаваоце стања у врху“... Користе, неки. Те чињенице које презентују, углавном су на нивоу лабаве тачности и о њима се „прича“ али нису нигдје званично саопштене.
То нису класичне Лажи али нису ни дио Новинарства. То је кафанска баљезгарија турена у Новине или на Портале. Понекад и на Телевизију.
■ Да ли Новинари манипулишу Информацијама. Уредници. Да. Они селектују Информације. Неке уопште не објављују, неке форсирају, неке склањају придну, иза живице... Имају попис оних Личности који се могу појавити у Медију и оних који не могу да се појаве.
Ту технологију им поставе западне газде, невидљиве службе или приватни посједници.
Да ли је то Лаж. Није. То може да буде много опасније од Лажи. Може да буде Елиминација из Јавног Живота. Вјешала без Суда и Руље. Може да се претвори у прогон и хистерију над неким о чему се недјељама пише на основу неке иницијалне вијести или получињенице које се више нико не сјећа.
---------
Кад све то нине Лажи, кад Новинари, Медијаши, не пишу Лажи, кад их дакле, не може закачити нека најављена измјена Ка Зе Републике Српске, зашто су Новинари устали у одбрану КУН Слобода.
▪ Новинари Западних Медија
▪ Новинари Приватних Медија
▪ Сарај Новинари.
Уз садјество разних бриселских Дуња из ормара.
----------
Зато што није циљ Слобода већ је циљ Република Српска.
Републику Српску треба оцрнити и предочити је као подземну Тму у којој нема свјетлости, слободе, ријечи, права.
У којој све диктира Један, у којој царује Режим, та ријеч је нпр Лаж, јер је Власт изабрана на демократским изборима и не може бити Режим, у којој је све криминал, у којој је све против Новинара и њихових Слобода, у којој ћеш за ријеч у кафани ићи на Голи Отоко, иако нико не зна зашто се ономад ишло на Голи Оток, у којој, тој Српској, нећеш смјети ни љубавници рећи ништа, само Волим те, и то кад се покријеш деком по глави.
Зато данима иде кампања о Апокалипси која ће наступити ако се измијени Ка Зе.
То нису Лажови. То су Најамници.

Нема коментара: