четвртак, 16. фебруар 2023.

 

ВУЧИЋ ЈЕ ЗАПРИЈЕТИО.
НИКО СРБИЈУ
НЕЋЕ ЗАУСТАВИТИ.
МИСЛИО ЈЕ НА СЕБЕ.

 
Стање Србије, класично је западњачко.
Власт ради своје, без обзира на већински став Јавног Мнијења.
То је могуће јер је Властима обезбијеђено све што треба, као и у Француској, нпр, гдје се годинама дешавају масовни и крвави протести а Власт, Макрон, ни по гузици се не почеше.
Вучићу је омогућено све.
Чак и „агресивне“ демонстрације, атентати и државни удар.
У Француској, постоји Велика Национална Странка.
Али не може ништа да постигне против глобалистичког умрежења.
У Србији, не постоји Странка уопште. СНС није Политичка Странка. Све друго што постоји, филигранска је тактика нечињења и привида.
Већински став Јавног Мнијења, без Политичке Артикулације, без великих Странака, исто је као и велики хангар пун глине за грнчарију. Неко од ње треба да начини ћупове и посуђе, да испече и изнесе на продају. На Изборе. Ако нема ко то да учини, Предузеће ће да пропадне, круг да се опустоши, капија да се сруши... а глина ће остати смао глина.
Србија је закаснила са формирањем Велике Националне Странке.
Трајно је закаснила.
Изварали су је Слобо, Шешељ, Вук... па, Демократи и Еуропејци... да би са Запада инсталирали најгори амалгам којег се ни алхемичари никад не би досјетили – Младо Радикалче и Западни Пузавац.
Протести, масовне демонстрације против предаје Косова никада неће настати спонтано.
Србијци ниакда неће протестовати против Власти. Доклегод је збир одговора на питања, Да ли вам је сада боље и Да ли вам је исто... више од 60%.
Велики Протести могу настати западном индукцојом или у организацији Велике Националне Странке.
Које нема.
Ако настану, индуковани су са Запада и то значи долазак неког још горег од Вучића, још неколико степеница ниже за Србију.
Ово што се сада догађа, протести у Скупштини или испред Предсједништва, то све иде наруку Вучићу. Јача Вучића. Све је то он, или су њему, организовао као драперију Демократије и представу Голготе, коју, кобива, пролази Вучић.
Закључак може да буде само један.
Србија, више, није колијевка за Рационални Национализам, за рађање Националног Лидера, за Српски Национални Програм, за Велику Националну Странку.
Некада је српске послове обављала Краљивина СХС, па Комунисти.
Сада српске послове обавља Запад.
Зато пропада Србија.

Нема коментара: