понедељак, 12. децембар 2022.


ЗАПАД ЈЕ ГОРИ ОД КАДИЈЕ,
ОН ИНДУКУЈЕ КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈУ, ОН ТУЖИ, ОН СУДИ, ОН ТРАЖИ БОРБУ ПРОТИВ К&К, ОН КРИВИ БИРАЧЕ ЗА ТО И ИЗАБРАНЕ ПОЛИТИЧАРЕ

 

Како то иде.
Запад ангажује Аналфабете, кроз разне канале, НВО, Медији, Странке... и друге јасле, и непрестано инсистира на Криминалу и Корупцији, као главној политичкој теми, главном услову за Интеграције у ЕУ...
Амамб стално покреће тему изнова, уводе се санкције, Опозиција прича о криминалном Режиму, Медији и блогери о пљачки и нарко мрежама.
Општа демократизација, либерализација и аналфабетизација политике, довела је до тога да у политику и на функцију можем ко хоће.
То нису почели западњаци, да будем прав. Већ СДССДАХДЗ, када је након првих историјских свијетлих вишестраначких избора, очишћено све. Па су директори, уредници дневника, посланици... постајали божепомозници од зла оца и од горе мајке.
Такав Аналфабет, кад постане, нешто, шеф кабинета, министар, савјетник, он то постане са већ инсталираним увјерењем да су сви криминалци и да би била велика срамота да и он не краде и не пљачка.
И, ето.
Онда, Западњаци нападају Суд и Тужилаштво које су они устројили и именовали. Па траже од народа да гласа за поштене.
А, они све учинили да се инсталира непоштење, од Јавних Набавки до ЦИК-а и Лажног Шмита, који буквално отимају изборе.
Запад је инсталирао Лажног Комшића. Који краде Хрватство. Овдашњи Криминалци то никад не би умјели и могли. То је Политички Криминал и Корупција прв врсте. Па све до доле, гдје муслимани купују ситне муслимане да буду Хрвати.
Докле тај круг може да се врти.
Док Република Српска не изађе, или док се потпуно дејтонски не осамостали а формално остане у БиХ.
Или, док муслимани све не унитаризују и почну вјечно да служе Америчкој Амбасади.

Нема коментара: