среда, 17. август 2022.

 

ВУЧИЋ ЈЕ
ВЕСТСОВНАРКОЗ,
ЗАПАДНИ ЗАВОД
ЗА НАРКОЗУ СРБИЈЕ

 
То је совјетизована корпорација, много ефикаснија од Гасударственог Завода у коме је функционисала стаљинистичка плаштенска диктатура.
Његов искључиви циљ је Промјена Свијести Срба.
Задатак и циљ.
Ништа друго није у визиру његове Политике.
По томе је он идеални наставак Шешељевих Радикала. Јер је и Шешељ имао сличан задатак.
Никаква Држава, никаква Србија, никаква дугорочноост.
Сва Вучићева јавна прича из лепезе озбиљности своди се на БДП.
БДП је једна тренутна, годишња, статистичка заврзлама, која може да се рачуна и овако и онако, и која може да се мијења и под утицајем небитних фактора.
Не знам Вучића.
Али не вјерујем да је он способан за тако нешто. За то што изводи већ цијелу деценију, из дана у дан.
По Теорији Завјере, мора да постоји неки Психолошки Центар који му припрема те изливе пантљичарских ријалити обраћања, која су веома прецизна и циљана. И која савршено маскирају суштину а поништавају сваку акцију.
У случају Короне, имали смо у очима такву савршену синхронизацију Кона, Хеклера, оне Плавогузе, која је послије постала Министрица...
Данас је лансирана Вучићева Извика како је протесте против Еуропедербала над Србијом, који се припрема, организовао неко ко је проводио насиље у породици.
Он је мајсторски лансирао трач који ће заокупити Србију и тако сакрити суштину. Суштину да Србија постаје Педерски Центар Европе, у географском, политичком и државном смислу.
Такве злоподвале може да ради само неко ко је истински привржен Хомосексуализму, лично и идеологијски. Или неко ко је генерисан и инструисан на дневном нивоу.
Ну. Да је у питању централизован синхронитет, показује и изјава Плаве Гиц Министарке. Литијум је, каже, бољи од нафте, велике плате, све се ради под земљом, нема ништа прљаво, нема Х2СО4.
Не каже шта Србија има од тога.
Онај медијски пројектил: Вучићу, Педеру, ваљда би сада требало да буде свима јасно, пројектован је и прецизно темпиран инцидент. За преумљавање Србије.
Што сам одмах и рекао.
Шта је, дакле, проблем. Вучић, Мис Пиги, Хркалијанке, Маслине, Овулини, Отац Брназбијка, Патријарх који благосиља кошаркаше, Пинк...
Нису.
Проблем је Сисоје.
Срби Србије.
Који гласају за Шизоја, за Вучића. У шта убрајам и оне који не излазе на Изборе.
Уз дужно поштовање цијеле количине Манипулативних Гласова које машинерија уредно и редовно прискрбљује Вучићу. Било којем Вучићу за кога се опредијели Запад.
Сисоје гласа за Вучића, гледајући шта Вучић ради.
Потом, када се он огласоколи, и када редовно и уобичајено подивља у својим обраћањима, Сисоје настави мирно да посматра изливе пропасти.
Понеко протестује у стилу, Јесга видео, оцајебо свог.
Та шизофренија Српског Националног Бића, та подвојеност, та мирна незаинтересованост, та урођена национална способност да Једно гледаш а друго радиш, коштаће Србе Нације, Државе и Вјере.
Добрим дијелом је та цијена већ плаћена.
 
x

Нема коментара: