четвртак, 7. април 2022.

 

РУСОФОБИЗАЦИЈА
НОВО ЈЕ ЗАПАДНО
ИСТРЕБЉЕЊЕ ИНДИЈАНАЦА

 
Ономад је у Америци објављено, како на Западу има бесплатне добре Земље, само дођеш са бодљикавом жицом и оградиш.
У ту сврху су и измислили Бодљикаву Жицу.
Тако ће бити са Русијом. Запад објави да има слободне земље на Истоку. Онда дође Њемачка, зауме колико хоће Губернија. Пардон. Пољска дође прва. Па дођу курве из Париза, па... на крају, неко шутне Буагаре ногом у дупе, Марш тамо.
Ну.
То се неће остварити јер ће прво бити објављено да на Западу има бесплатне радијације. Не требаш ни колчити. Све је твоје.
Свијет ће преживити Нуклеарат, ако до њега дође.
Али, темељну бољку Запада... нисам сигуран.
Наша је срећа што све то Запад ради аматерски, приучено.
Мало људи зна да је некадашње, заборављено, зближавање Кине и Америке против Совјетског Савеза, из доба Никсинџера, Никсонове и Кисинџерове ере, била велика грешка Запада.
Прозирни Запад, наиван, без обзира што је имао сулудог Бжежињског и рационалног Кисинџера, дошао је у Пекинг са причом сарадње, зближавања, размјене.
Они су мислили увући Кину код себе, осладити јој живот уз синтагму, Сви имају шансе, увући се у Кину па развијати Људска Права и Пизде Матерне.
Кинези, који су од јуче, климали су главом и само говорили Зумба, зумба.
Главни циљ Никсинџера је био одвајање Кине од Русије и осамљивање и ослабљивање Русије.
Кинези су ушли у Америку, у којој су били још за градње Трансам Жељезница и памте како су се Америчани односили према њима, покупили шта су могли, од знања, капитализма и технологије, нису ништа наштетили Русији, која је из Распада СССР изашла ослабљена али и даље нормална и способна.
И, сад је имамо овакву каква је. Велика Сила.
Кина је, у међувремену, искочила у небеса.
Као кад би гуштер, пузајуће биће, дакле, често и гладан, узео мотку и прескочио свјетски рекорд.
Та грешка Америке, Запада, јер само је Америка Запад, у спрези са Иглезима, а ови у ЕУ су иргетовци, бауштелци, јамчи да ће Запад и сада погријешити.
Можда посљедњи пут.
Бајден изјављује како је циљ угушити Руску Економију у годинама које долазе.
Што је будалаштина и кад је изговори и паметнији чојек од Бајдена.
Русофобизација, медијска сатанизација, манипулација, лажи и фејкаче, такође су поновљена грешка Америке, из доба Макартизма и прогона комунистичких вјештица по САД.
Сад, кад је нестало Комуниста и Совјета, сад је Антирусизам.
Од свега се можеш одвикнути али од своје грешке нећеш никад.
Та Русофобизација, Цензура, Изолација, Медијација Гвозденог Слова, нема за циљ да промијени Свијест Руса и оних који подржавају Русе.
Већ да Свијест својих држи у Макартизму.
Како би Запад, тај уски површински слој Моћи, и даље могао да обавља своје послове на које су се навикли од појаве Хитлера.
Јер. И након 2.СР, Свијет је остао исти, само га је Запад даље потчињавао.
Данас, међутим, Свијет, Наш Свијет, Свијет у коме смо живили и живимо, нестаје пред нашим очима. Неће се наставити као послије Хитлера. Да би био још више под Западом.
Америка, Запад, нема очи за то.

Нема коментара: