уторак, 8. март 2022.

 
КРАТКО УПУТСТВО ЗА ВЛАСНИКЕ
СТРАНАКА И СТРАНЧИЦА
У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

 
◘ Учините, некако, да Странку добијете. Ако је сами оснивате, залутаћете у шикари.
◘ Кад добијете или оснујете Странку, држите се онога што је одавно познато. Сиротињи је добро и кад мува улети у гујицу.
Когод хоће да приђе и буде Члаааан, прихватите га.
◘ Код Статута и то, предвидите најмање двјеста потпредсједничких мјеста. Они који данас улазе у неку Странку, заслужили су и мјесто Предсједника, кад би могло. Нико не улази у Странку из Идеологије нити да буде обични Члан.
◘ Ви, као Предсједник Странке, можда и не знате да је вашу Странку основала Удба. Ако Странка уђе у Парламент, сазнаћете.
◘ Ако не сарађујете са ИРИ, НДИ, нисте примили какав Штифтунг у складиште брабоњака, повежите се са Вучићем или Дачићем. Сликајте се са њима, потпишите споразум о стратешкој сарадњи и приступању Пакту.
То ће код вашег Чланства да значи апсолутни ауторитет. Ви, као Предсједник Странке, постаћете регионални играч и бићете понуђени на Берзи као Коалициони Партнер из Портфеља Београда то јест Вучићеве Србије.
◘ Кад Странка ојача, одскочи, постане Коалициони Партнер, почните да се рјешавате оних који су од почетка са вама. Они су опасни. Помињу заслуге. Знају како је било. Чистите их без милости али, једног по једног. Немојте упасти у грешку да се групишу.
◘ Кад странка постане Велика, владајућа, немојте да видим ни једног старог Члана и неког заслужног. Они су опасни, имају углед, искуство, нису ништа украли, нису се борили да буду Министри, Директори...
◘ Те старе Кеопсе, врло рано морате замјењивати булументаријумом који се састоји од Шефида, Мајкуна, Тајкуна, Болесника, Прелетача, Моћника, Феудалаца, Нудигуза...
Они су најбољи на тим позицијама. Не зависе од Странке, од Организације, од Гласова, од свог Рејтинга. Зависе само од Предсједника.
Ако нешто засеру, са предсједничким знањем и налогом, увијек можете да све свалите на њих.
◘ Кад Странка постане Велика, побједничка, Странка Власти, поред постављања Шефида и Мајкуна, Организацију разјебите, ви Предсједниче, и формирањем небитних страначких тијела. Тако ћете их све зајебати. Они очекују да се сазове Предсједништво а сазове се Проширено Вијеће.
Тако, у тој шуми, нико неће знати ко је за шта заслужан и ко о чему одлучује.
◘ Кад си Велика Странка, Велики сте и Предсједник. Немате права на грешке. Изборне Штабове састављајте од апсолутних незналица. Ако су од зналица, онда морате доказивати да они ништа не знају и да сте све то ви.
И, да. Ангажујте неку Агенцију која нема појма, са стране. И то је добар изговор ако затребадне.
Агенција је важна, јер не да никоме из Странке, да покаже да зна како живи Странка, какве су јој могућности и како се користи Организација.
◘ Ако сарађујете са ИРИ, НДИ и Штифтунзима, окупите око себе групу Политичких Болесника. Водите рачуна да о Политици, Друштву, Економији, знају мање од вас, Предсједниче.
Тако ћете увијек моћи да кажете, Јебига, нисам могао да га избјегнем. Јесте Педер, јесте Хистерија, јесте Неартикуларац... али шта ћу. Ја Курву не могу добити, сви одоше у Власт.
◘ Ако сте, дакле, Сарадник Окупатора, немојте се бавити Чланством и Организацијом. Учлањујте Доларе. Књигу Чланства држите негдје у Иностранству.
Западним Финансијерима уредно приказујте Парагон Блок, Признаницу и то. И оптужујте их да нису натјерали више Антипротивних. Отворено им реците да су сви против Власти али да ви нисте имали времена да их окупите, јер се бавите Политиком. И не можете ви скупљати и Гласове.
◘ Ако нисте довољно крали, нису вам сјавили колико треба, и изгубите Изборе, Странка а не ви, Предсједниче, ладно реците да је Власт покрала и црно иза нокта.
И, мирно чешкајте Плишана Муданца, и Доларе, најмање пола Мандата.
А, онда, опет.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нема коментара: