уторак, 4. јануар 2022.

 
ЗАШТО ЈЕ ОПОЗИЦИЈА СРПСКЕ
ТЕЛАЛ ПРОПАСТИ, КОРУПЦИЈЕ
И КРИМИНАЛА

 
Већ четврти Мандат, Опозиција у Српској, Опозиција Српској, извикује поруке Србима о томе да их је преплавио Криминал и Корупција.
Чиме им поручују да су сви они који гласају за Већину, такође Криминалци и Коруптивци.
Сада су почели да прокламују и Пропаст. Велики Интелектуални Трио политичких АА, Аматера и Аналфабета, Шаровић, Тривић и Радовић, говоре о Пропасти.
Од политичке до економске.
Ово двоје, осим Шаровића, као разумију Економију, мада изгледа да је боље разумије Шаровић, говоре о Дуговима као поузданом знаку клиничке смрти.
Рачунају са тим да се Бирачи неће сјетити да је сав божији свијет задужен.
Да другачије не може да функционише. Јер је Запад наметнуо вјештачки Новац и њиме пљачка мале и влада њима, истовремено.
Не зна се шта је старије, Дуг или Новац.
Та опозициона тројка и друга булумента, не могу да схвате да су то неполитичке теме, неизборне теме, да релација Бирач – Гласач – Глас, функционише посве друкчије.
Они пропагирају Пропаст, Криминал и Корупцију јер им је то наметнуо Запад.
Запад је на К%К срушио Држава и Држава. Довео своје једнократне накурњаке и разорио било какву могућност изласка на здрав пут и површину.
За Српску је формула јасна.
Убијаш људе у појам, о Пропасти и К&К, док не дођеш на Власт. Онда ти Запад каже шта ћеш да радиш, пошто ти не знаш. Да знаш, не би причао то што причаш него би рекао шта ћеш да радиш. Што Опозиција никад не говори.
Кад Запад каже шта ћеш да радиш, филм је готов.
Опозиција у Српској, у својим њедрима његује Младе Педере, Разврат, Анархију, Аматеризам, Аналфабетизам, Ненационалне Протуве... а жели да побиједи, жели да дође на Власт, жели да Влада Републиком Српском.

Нема коментара: