среда, 10. новембар 2021.

 

КО ГУБИ А КО ДОБИЈА,
УКЉУЧЕЊЕМ АНКАРЕ, ЗАГРЕБА,
БЕОГРАДА У ОТКЛАЊАЊЕ
ПОСЉЕДИЦА НЕУСТАВНОГ
УНИТАРИЗМА У БиХ
 

▪ Губи Сарајево. Разговараће са Агресорима и Геноцидашима, Узепеовцима. Они су се, досад, са Београдом и Загребом, само свађали.
▪ Губи Сарајево. Пуца њихова непробојна љуштура Жртве. Опкољен Град, кога су Четници уништили док су около правили Геноциде, који нису још сви ни откривени.
▪ Губи Сарајево. Заустављен је процес Унитаризације.
Унитаризација је једина инфузија која је Сарајево одржавала у животу. И стварала слику да је Сарајево главно у Држави БиХ. Које, иначе, нема, чим прођеш Немилу.
▪ Губи Сарајево. Губи свој Геноцид, губи свој ОХР, губи свој Сокак, којег је претворило у Булевар Лажи.
▪ Губи ЕУ. Једина Алтернатива, више, не значи ништа. Тај бирократизовани ћумез за бројчнае услове, 5 + 2, Јебо те ја, и тако то, нема никакав кредибилитет да учествује у било чему у БиХ.
▪ Губи Америка. Зато је и послала Ескобара у ватрогасно-луткарску мисију која не може донијети ништа добро али може бити извидница докле се дошло. Док он у Бањалуци прича са Шаровићем, Додик у Анкари прича са Ердоганом. Ето докле је дошло.
▪ Губи Вучић. Његове просерице о томе како је Мир на Балкану његова брига, како је он за Целовиту БиХ, немају више ни таблоидну тежину београдског политичког а ненационалног муља.
У шесторки, ако дође до разговора, Вучић не значи много. Можда најмање.
▪ Добија Република Српска. Добија дугу и тешку борбу. Добија јер се зауставља тај процес свакодневног отимања. Данас Шуме, сутра Потоци. Па Стараче и Пуноглавци.
▪ Добија Република Српска јер се легитимише њена Самосталност. У оквиру Дејтонског Споразума или изван БиХ.
▪ Добија Република Српска јер може да искористи све погодности Државности.
Кад немаш Државу, немаш ни Кисеоника.
Држава и нација је преча од сваке Економије и Тржишта.
Мађарска има сво Еунијско Тржиште па се опет бори за своју Државу. Пољска.
▪ Добија Република Српска јер на видјело испливавају Издајници. И губе. Унитаризација је Квочка која леже Издајнике. И како одмиче, њих постаје више него Срба.
▪ Добијају Хрвати. Који су предуго у Ладној Води. А муслимани их истребљују од 93е. На подручјима гдје су били измијешани. И гдје Четничке Геноцидне Хорде нису залазиле. Од 93е.
Хрвати су Хрвати углавном према Србима.
Сад је дошло вријеме или ће бити Хрвати према себи или их  неће бити.
▪ Добија Загреб. Има неки вањскополитички ангажман. Иначе, у ЕУ размјерима не значи ништа. Добија могућност да исправи то што је укопао Хрвате у БиХ.
▪ Добија Русија а и Кина.
▪ Добија Република Српска. Чак и ако од разговора не буде ништа. Она иде својим путем.
Битан је Рационални Национализам, Дејтонска Држава Српска, Корак за Кораком.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нема коментара: