понедељак, 1. новембар 2021.

 

У БиХ ТРАЈЕ
МУСЛИМАНСКИ ПРОЈЕКТ
ПОНИШТЕЊА СРБА И ХРВАТА

 
Све што се могло чути и видити, од паришког потписа Дејтона, носи и крије то значење.
Муслиманима, Бошњацима, Сарај Бакирашима, није никакав циљ Држава БиХ, напредак, ЕУ и НАТО интеграција, суживот, равноправност, један човјек један глас, функционална држава, правда за Сејдића и Финција...
Једини Циљ је Територија.
Политика Сараја, муслиманског, бошњачког, свјежа је и жива ископина Отоманске Филозофије Сабље, Крви и Туђе Земље.
Сарајмуслимани, Бошњаци, и Западњаци, цијело вријеме играју вјешту међуигру, у којој користе једни друге за своје дугорочне циљеве.
Они се негдје у ближој бесконачности, спајају у једну тачку.
Територија.
И Запад жели Територију, да не би била руска.
И муслимани желе Територију, да не би била хришћанска.
Актуелне сторије о томе како се Бакир залаже за рјешење непостојећег проблема Сејдић – Финци, џамијско бирање лажног хрватског члана Комшића, Комшићева Грађанштина, Бакиров напад на Дом Народа Федерације, односно на равноправност Хрвата и Бошњака у Федерацији БиХ, о потреби брисања Конститутивности, о томе да не треба национални предзнак за избор Члана Предсједништва БиХ, о једном Предсједнику БиХ, о посредном избору Чланова Предсједништва, о Већини и Мањини, о лажима да Српска напада Дејтонски Споразум... прикривају намјере поништења Срба и Хрвата као Нација у БиХ.
Највећи дио Политичких Аналфабета, у сватри Народа, у светри Конститутивне Нације, и скоро сав Дуњалук, Пучанство и Србовље, то не схватају.
Јер. Прашина у очи, о Реформама, о Европском Путу, о Криминалу, о Депопулацији, о Рату... замагљује и онако мутну политичку памет.
Реално, немогуће је тражити од Јелене Тривић, Јелене Бореновић, Јелене Црнадак, да нешто такво схвате.
Или од Шаркобара.
Још реалније, тешко је схватити да, нпр, Агенција БиХ за лијекове, чини важан каменчић у Мозаику поништења Срба и Хрвата.
Стога се, када Република Српска дигне глас о поништењу неуставно отетих надлежности од Државе Српске, или када Хрвати укључе Хрватски Народни Сабор, дигне цијели фронт  са најтежим оруђима – Рат, Бајден, Руси долазе...
Забреб и Београд, који су добро, на разне начине, у разним добима и на разним нивоима, утицали на лош положај Хришћанства у БиХ, и на положај Срба и Хрвата, никад неће схватити Територијалистичке Терористе Сараја.
Јер. Они мисле да су Хрвати само у Хрватској и само око Загреба. Да су Срби само у Шумадији и у београдској власти.
Али ће, и Бгд и Згб, свјесно и несвјесно, чинити много да помогну Сарајеву у поништењу Срба и Хрвата.
Срби и Хрвати морају једнако окрутно и агресивно да објашњавају Београду и Загребу, шта је на ствари, као што се крволочно морају борити против Сарајевске Територијалне Унитаризације.
Власти, ХДЗ и СНСД, морају сваког дана објашњавати Јавности, коликогод то банално и досадно било, да  није у питању ништа друго, него поништење Срба и Хрвата.
Какав Кисеоник и Пичакматерин.

Нема коментара: