петак, 26. фебруар 2021.

 

ОХР ОД ПОЧЕТКА
НАСТОЈИ ДА СЕ У БиХ ЕТАБЛИРА
КАО ЧЕТВРТА, РЕМЕТИЛАЧКА, НАЦИЈА.
ТО ЧИНИ И ИНЦКО ОВЦА ЈАЛОВИЦА.

 
Инцко је, када је схватио да Додик – Човићево искрцавање у Уједињеним Нацијама, гдје је он био циљ, није било случајно и посљедица неког хира, и када му је било јасно да иде из БиХ а није успио дочекати Доба Сарајског Унитаризма, почео је да дјелује на Ешдауновски начин.
Истина, то је тако неубједљиво да се не треба бавити тиме.
Јер, након свих битака, које је изгубио, не Инцко као Високи Представник, већ Међународна Заједница, односно Осовина Унитаризма, Запад – Сарајево, све што сада покушава Инцко са Таблом Караџића и Повељама у Народној Скупштини Републике Српске, дјелује као Мртвопрд.
Њему је јасно да Народна Скупштина неће уважити његов Ултиматум. А ако нешто подузме, да то нико у Републици Српској неће поштовати.
Шта, дакле, Аустријски Јадник жели да постигне.
◘ Даље да завађа Србе и муслимане. Тако што ће Сарајевски муслимани да ликују и да се осјећају надмоћно над Србима. Па ће да очекују и даље користи за себе, што ће изазивати сукобе.
◘ Да погоршава положај Хрвата. Јер, Сарајево ће настојати да Федерацију одржи као своју Авлију, док не дође вријеме поништења Републике Српске.
◘ Да Шмиту остави компликовану ситуацију.
Јер. Инцко и Шмит нису на истој западној сиси.
◘ Да Шмиту остави стање које ће га у старту онемогућити да крене у „своју фазу“, фазу Њемачке ЕУ у БиХ. И да му веже руке рјешавањем проблема које је он, Инцко, оставио.
*
Ти мали, ситни, изливи сумануте неартикулације од стране Инцка, говоре о великој чињеници.
Посао Високог Представника и ОХР-а, односно Запада, у БиХ није при крају. Крај није ни на видику.
То мора да буде јасан путоказ да се Република Српска конкретније окреће Самосталности.
Или у оквиру БиХ или изван БиХ.
 
 

Нема коментара: