четвртак, 22. октобар 2020.

 

ЦРНИ СЦЕНАРИО
СРБИЈЕ,
ИЗ РУКУ ВВВ,
ВЕЛИКОГ ВОЂЕ ВУЧИЋА

 
ВВВ данас, одмах пошто буде конституисан Парламент, који се случајно зове Народна Скупштина Србије, може да издејствује одлуку о Признању Државе Косово.
И, ништа се неће догодити.
Ниједна Шерпа.
Политика, на Насловници, пише о Концентрационој Влади, о већини са 239 руку, од 250 Народних Посланика, а под насловом – Подела одговорности пред тешке изазове.
Да је Комунизам, рекао бих да неко у Редакцији зајебава Вучића. Овако, јасно је да је Вучић диктирао овакав Наслов.
Кратка инвентура.
▪ Косово је готово. Отишло у неповрат.
▪ На политичкој, јавној, интелектуалној сцени Србије, не постоји ни једна снага, ни најмање ампераже, која је против овакве политике ВВВ према Косову. А и према било чему што је интерес Државе Србије.
▪ Срби са Косова, у Србији, више не постоје. Они су разбијени у јадне јединке, не чак ни у турске буљуке, као и Срби из Хрватске. Који још имају нешто носталгије, која је код Срба са Косова непозната.
▪ Судбина Срба на Косову, запечаћена је. Као и судбина Срба у Хрватској.
▪ ВВВ је почео безболно одвајање од Русије.
▪ На било којој сцени Србије не постоји русофилска снага нити снага која би се залагала за равнотежу односа са Западом и са Русијом.
▪ ВВВ је потчинио Српску Православну Цркву.
▪ ВВВ је анестезирао Србе Црне Горе.
▪ ВВВ је пригрлио Додика и тако га ујаловио у националном и у босанскохерцеговачком смислу.
▪ ВВВ је Политичку Артикулацију Србије, учинио потпуно јаловом. Његова Странка, СНС, не постоји. Јача је лезбијска пишуља од циједлог СНС-а. СПС му служи за мале варке. Не исплати му се да их уништи, што може да учини једним потезом, слањем у Опозицију. Овако, служе му, ко најрођенији. А кад их довољно исцрпи, послаће их у Опозицију.
▪ Најавио је ванредне Изборе, без иједног разлога. Спојиће их са својим Изборима. Одмах након тога, Наропдна Скупштина ће донијети одлуку о признавању Косова Државе.
▪ Великог Вођу Вучића, Србија, Бирачи, Становници, Улица, Избори... нико... подбогом, не може смијенити и побиједити. То може само Запад.
И то је најжалоснија чињеница Новије Српске Историје.
Вучић је само Црна Трака на реверу.
*
Незаинтересованост и небрига Срба за Српску Државу.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Нема коментара: